Nivea ima nove gelove za tuširanje koji neodoljivo podsjećaju na ljeto

U periodu kad nam je svima “ostani doma” glavni moto, jako je važno da vrijeme koje provodimo kod kuće ispunimo pozitivom. Bez obzira na to što se naša uobičajena svakodnevica premjestila unutar četiri zida, nikako ne smijemo zaboraviti na omiljene rituale koji će nam uljepšati dan. Uz miris omiljene jutarnje kave, tjelovježbu koja će nam probuditi tijelo, meditaciju za smirenje uma, najdražu pjesmu koja nam uvijek izmami osmijeh na lice, NIVEA donosi val voćnog osvježenja uz nove Fresh Blends gelove za tuširanje.

Uživajte u njezi kože koja je dobra i za planet

Nova linija osvežavajućih NIVEA Fresh Blends gelova za tuširanje voli vašu kožu i planet, sadrži čak 90 posto sastojaka prirodnog porijekla u bočici od 100 posto reciklirane plastike. Zahvaljujući blagoj formuli koja je 98 posto biorazgradiva uz kombinaciju čarobnih voćnih sokova i svilenkaste pjene, svako tuširanje bit će još veći užitak.

Za romantične duše koje pamte ljetne zagrljaje tu je roza varijanta NIVEA Fresh Blends Raspberry gela za tuširanje. Ovaj predivan ženstveni miris omogućit će ti savršen početak dana uz neodoljivi miris maline. S obzirom na to da je trenutno nemoguće putovati, iskoristite priliku koju vam pruža žuta verzija njegujućeg NIVEA Fresh Blends Apricot gela i otputujete na omiljenu ljetnu destinaciju dok se tuširate. Uživajte u nježnom mirisu marelice i prvi dan godišnjeg odmora na plaži doći će i prije nego što mislite.

Od travnja 2020. dostupni su u dm prodavaonicama po sljedećim cijenama:
NIVEA Fresh Blends Raspberry gel za tuširanje 250 ml – preporučena maloprodajna cijena 34,00 kn
NIVEA Fresh Blends Watermelom gel za tuširanje 250 ml – preporučena maloprodajna cijena 34,00 kn
NIVEA Fresh Blends Apricot gel za tuširanje 250 ml – preporučena maloprodajna cijena 34,00 kn

Foto: PR

0