Nivea Soft u novom, ekstra mirisnom izdanju

Nivea Soft u novom, ekstra mirisnom izdanju

A post shared by @beautylovesbe on

NIVEA Soft Mix me

Kombiniranje i miješanje uzoraka i boja može biti prava umjetnost, nekada previše otkvačena, danas je zgodna odjevna kombinacija. Igra s bojama i teksturama stvara originalan look, a ovaj se poznati trend iz svijeta mode, poznatiji kao Mix & Match sada može primijeniti i na njegu kože! Svima omiljenom klasiku NIVEA Soft kreme pridružile su se tri nova mirisa NIVEA Soft Mix Me krema čija se tajna krije u tome da se međusobno mogu miješati i tako stvoriti više od 25 predivnih mirisnih kombinacija!

Više od 25 mogućnosti za kreiranje vlastite mirisne kreme

Iako navika stvara sigurnost, izleti u nepoznato uvijek su uzbudljivi. Lagani, voćni miris za cocktail zabavu s prijateljicama ili pak sanjiva aroma za romantičnu večer, uz novo limitirano izdanje NIVEA Soft Mix Me krema svatko može kreirati svoj jedinstveni miris ovisno o raspoloženju i prigodi.

Poigraj se s novim mirisima Berry Charming, Chilled Oasis i Happy Exotic i pronađi kombinaciju koja odgovara upravo tebi. Prilagodljivi svačijoj osobnosti, mirisne kreme se jednostavno mogu miješati kao na slikarskoj paleti bez utjecaja na laganu, hidratantnu formulu. Intenzivna, osvježavajuća i nježna formula nezamjenjivog mirisa koji svima odgovara hrani vašu kožu, čineći ju mekom i podatnom.

Od svibnja 2018. u dm prodavaonicama.

Učitati još
Zatvori