Stigla je nova, još nježnija generacija dezodoransa

Odmah nakon brijanja, koža ispod pazuha jako je osjetljiva i potrebna je joj posebna njega koja će joj pružiti zaštitu od neugodnih mirisa, ali prvenstveno biti nježan oslonac koji neće izazvati iritacije, crvenilo i neugodan osjećaj peckanja. Prestali ste vjerovati da je to uopće moguće? NIVEA će vas uvjeriti u suprotno. Upotreba dezodoransa netom poslije brijanja sada je moguća uz učinkovitu i baršunasto nježnu njegu NIVEA Original Care antiperspiranta!

NIVEA Original Care antiperspirant u spreju i roll-onu omogućuje bezbrižnu upotrebu zaštite od znojenja koja traje 48 sati. Zahvaljujući nježnoj formuli bez etilnog alkohola, u trenu možete uživati ​​u baršunasto mekoj koži, čak i nakon depilacije. Jedinstvena formula obogaćena je hranjivom esencijom vitamina i kalcija te osim pouzdane zaštite od neugodnog tjelesnog mirisa, razmazit će vas i svježim mirisom cvijeta naranče.

NIVEA Original Care – izuzetno hranjiva njega za pazuhe

Uz NIVEA Original Care antiperspirante zaboravite na onaj bolni “AU” kada nanosite dezodorans nakon brijanja! Radi se o izuzetno hranjivoj njezi za pazuhe bez alkohola s 48-satnom pouzdanom zaštitom od znojenja. Njihova aktivna formula obogaćena je hranjivom esencijom vitamina i kalcija te snažan protiv znojenja i nježan prema koži.

NIVEA Original Care antiperspirant sprej 50 ml – preporučena mpc 24,90 kn
NIVEA Original Care antiperspirant roll-on 50 ml – preporučena mpc 24,90 kn

Za više informacija o NIVEA proizvodima posjetite web stranicu brenda. Kako biste ostali u toku s novostima o NIVEA proizvodima to možete napraviti prijavom na newsletter ili možete zapratiti brend na Facebooku i Instagramu.

Foto: PR

0