NIVEA ima genijalan adventski kalendar ove sezone

NIVEA ima genijalan adventski
kalendar ove sezone

NIVEA je kroz godine i desetljeća postala omiljeni brend kozmetike za cijelu obitelj, a ikonična plava NIVEA krema, predstavljena davne 1911. godine, jedan je od najdugovječnijih beauty klasika kojeg i danas rado koristimo.

Plava boja postala je i ostala zaštitni znak brenda NIVEA, pa nije slučajnost da je njegov adventski kalendar koji je nedavno lansiran na hrvatsko tržište također u plavoj boji i k tome dolazi s elegantnim zlatnim detaljima i blagdanskim motivima.

NIVEA adventski kalendar

Cijena mu je 199,90 kuna i jedan je od većih beauty adventskih kalendara koje ćete vidjeti ovih blagdana. Velika kutija krije brojna beauty iznenađenja, točnije njih 24, a u njoj se redom nalaze NIVEA bestselleri koje i inače rado koristimo.

Tu su jedna od najprodavanijih micelarnih voda današnjice, maramice za nježno čišćenje lica i skidanje make upa, hranjive maske za lice, gelovi za tuširanje i mlijeka za tijelo, Lip Butter u različitim aromama, Labella i, naravno, neizostavna NIVEA plava krema koja će i ove zime imati istaknuto mjesto u našim kupaonicama.

Foto: Marija Laća

Učitati još
Zatvori