Nezaobilazna adresa za vrhunsku njegu kose u samom centru Zagreba

Nezaobilazna adresa za vrhunsku njegu
kose u samom centru Zagreba

Prerastanjem Zagreba u pravu europsku metropolu te biznis meku, grad sve više postaje nezamisliv bez oaza vrhunske njege kose mladih, uspješnih poslovnih žena i trendsetterica koje, u svjetlu svjetskih trendova, sve više pažnje pridaju tom neizostavnom ‘asesoaru’ biznis looka.

Djevojke i žene koje se prepoznaju u uvodu zasigurno će razveseliti vijest da će se L’Oréal Professionnel od rujna povezati s jednim od najstylish frizerskih salona Ruža Essentials!

Lokacijom u strogom centru grada, trendi uređenjem te živahnim pristupom, ovaj je salon već godinama utočište mladih, buntovnih, ali prije svega gracioznih Zagrepčanki, koje svoj idealni dan najčešće teško mogu zamisliti bez dobrog espressa i Ruže u Gundulićevoj.

Luksuz i elegancija pojmovi su s kojima oduvijek povezujemo Ružine salone, ali ne smijemo zaboraviti da je Ruža i najbolji primjer modne inovativnosti te trendsettinga kod nas. Upravo takav besprijekoran i personalizirani pristup svakoj dami te svakom pojedinom tretmanu kose Ružu čini omiljenom i jedinom destinacijom za savršenu kosu Bojane Gregorić Vejzović, Vanne ili pak Jelene Veljače, koje sve dijele zajedničku ljubav – ljubav prema ljepoti.

Ruža Essentials prepoznat je i kao epicentar svih L’Oréal Professionnel inovacija, kao stanica za lansiranje noviteta uz istovremeno zadržavanje najviše moguće razine L’Oréal Professionnel ekspertize što potvrđuju i Renata Sopek, Ecija Ivušić, Tatjana Jurić, Natali Dizdar, chic zvijezde koje svoju kosu povjeravaju jedino Ruži.

Tako će, nakon dugogodišnje uspješne suradnje salona Ruža Essentials s brendom L’Oréal Professionnel na području koloracije, u novoj razigranijoj varijanti suradnje L’Oréal Professionnel svojim kliijenticama na jednom mjestu ponuditi gotovo sve što požele – od neizostavne koloracije i njege svakog tipa kose pa sve do prvog patentiranog fillera za kosu čime će Ruža Essentials postati prvi službeni L’Oréal Professionnel Flagship salon u Hrvatskoj.

Osim naglaska na najnovijim tehnikama i bojama, koje su u Ruži apsolutni must have, Ruža Essentials odlazi korak dalje pa će tako, prateći svjetske trendove digitalizacije i digitalnog marketinga, damama u salonu po prvi puta službeno omogućiti korištenje jedinstvene digitalne aplikacije L’Oréal Professionnela Style my Hair Pro koja omogućuje projekciju određene koloracije na vlastitoj kosi, a ujedno djelatnicima salona olakšava i unapređuje odabir odgovarajuće nijanse. Osim podizanja kvalitete takvog odabira, zajedničkog cilja bez kompromisa, napuštanjem nijansera u fizičkom obliku osjetno će se smanjiti količina utrošenog potrošnog materijala čime će L’Oréal Professionnel i Ruža Essentials još jednom dokazati kako im briga za zaštitu okoliša predstavlja svakodnevni imperativ, ali i veliko zadovoljstvo. Tako će se, kao i u svim drugim L’Oréal Professionnel salonima, i u ovom Flagship salonu moći naći eko dizajnirani materijali s jasnom ekološkom porukom brenda i salona što će zasigurno razveseliti i Anju Dujaković, Martinu Vuletić, Taru Thaller, Ninu Pavičić i Petru Dimić, Ružine ponosne ambasadorice.

Ako ste urbana i poslovna žena, biznismen koji cijeni svoju kosu, mlada tredseterica ili jednostavno pripadnik Z generacije, Ruža Essentials je mjesto za vas, vaša oaza za poseban i jedinstven tretman njege kose u prvom L’Oréal Professionnel Flagship salonu u Hrvatskoj.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori