20. godišnjica kultnog rumenila donosi nam nove make up proizvode

Jeste li znali da slavno rumenilo beauty kuće NARS slavi svoj 20. rođendan? Orgasm rumenilo kroz godine je steklo kultni status i zapravo postalo skoro pa nezamjenjivo u make up rutinama milijuna žena diljem svijeta.

Za NARS Orgasm rumenilo smatra se kako pristaje baš svakom tonu kože, a jedan primjerak rumenila danas se u svijetu prodaje svake sekunde. François Nars rumenilo je kreirao 1999. godine i zamislio ga je kao breskvasto-ružičastu nijansu koja daje toplinu svim obrazima. Zanimljivo je da je prije same nijanse prvo smislio ime rumenila, jer mu je želja bila šokirati.

Sada kada NARS Orgasm slavi 20. rođendan, stiže nam i cijela jedna nova kolekcija stvorena oko ovog rumenila. Poznato je da su u proteklih nekoliko godina predstavljene razne inačice kultnog rumenila, no ova najnovija kolekcija posvećena je upravo velikoj obljetnici. Uz oversize NARS Orgasm rumenilo koje se pojavilo na tržištu, pojačanja dolaze u obliku tinte za usne na bazi ulja, tekućeg highlightera i palete za lice koja sadrži 6 ultra pigmentiranih nijansi, satensko-kremaste teksture, koje su prikladne svim očima, obrazima i usnama.

Nova NARS Orgasm kolekcija:

 

Nars Endless Orgasm Multi-Use Palette

Nars Limited-Edition 20th Anniversary Orgasm Blush

Nars 20th Anniversary Orgasm Tinted Lip Oil i Liquid Highlighter

Foto: NARS

0