Zara ima vlastitu verziju kultnog Nars rumenila
Zara ima vlastitu verziju kultnog Nars rumenila

Zara ima vlastitu verziju
kultnog Nars rumenila

Ovog ljeta beauty svijetom vladaju kremasti proizvodi. Oni su idealni za postizanje prirodnog, clean girl izgleda koji je pokorio društvene mreže. On uključuje sjajnu, dewy kožu, sočne usne sa sjajilom ili uljem, te rumene obraze. Proizvodi u kamenu ili prahu tu se nikako ne uklapaju, pa viđamo sve više onih kremastih i u sticku.

Naravno u sve se uključila i mnogima omiljena Zara. Iako su primarno koncentrirani na odjeću, njihovi parfemi i šminka već su neko vrijeme na dobrom glasu. Tako su nedavno izbacili i kremasto rumenilo koje neodoljivo podsjeća na kultnu nijansu Nars rumenila – Orgasm.

Zara rumenilo gotovo je identično Narsovom

Nars Orgasm rumenilo svjetlo dana ugledalo je 1999. godine, samo pet godina nakon što se taj bred predstavio kolekcijom od 12 ruževa. Osnivač Narsa, François Nars, jednom je prilikom izjavio kako nikada nije očekivao baš toliki uspjeh jednog običnog rumenila. O tome da je ono doista pokorilo svijet svjedoči i činjenica da se svake minute proda jedan primjerak nijanse Orgasm.

Zara svoju verziju ima u stick formatu. Zara rumenilo je kremasto i najbolje ga je prvo razmazati na ruci pa utapkati prstima u obraze. Stoga, ako ste uvijek željeli isprobati Nars Orgasm rumenilo, u Zari potražite nijansu 144 – Conquer.

Ovo Zarino rumenilo već je postalo hit na TikToku kao dupe za Nars rumenilo pa biste se možda trebali požuriti. Naime, gotovo sve što na TikToku postane viralno, ubrzo nestane s polica trgovina.

Ako ste pak među onima koji se još uvijek pitaju što je tako posebno kod Nars Orgasm rumenila, to je tvrdnja da pristaje svakom tonu kože. Radi se o lagano breskvastoj nijansi koja u sebi ima i sitne zlatne šljokice. Inače, Nars rumenilo stoji 32 dolara, odnosno oko 235 kuna. Zarina verzija stoji 109 kuna.

Valja napomenuti i da ovo rumenilo na Zarinoj stranici navedeno kao ‘olovka u boji’, te da dolazi u tri različita finiša – mat, bisernom i svjetlucavom. Obogaćeno je hijaluronskom kiselinom i možete ga, osim na obraze, nanositi i na usne, kapke ili tijelo.

FOTO: Instagram (@karlijn_t), Zara, Nars

Učitati još
Zatvori