Najnovija Naked paleta bit će savršen dodatak bilo kojem izgledu očiju

Nježna ružičasta postaje prošlost, a ljubičasta nova vodeća nijansa. Upoznajte najnoviju paletu sjenila brenda Urban Decay – Naked Ultraviolet. Ona je spoj 12 vrlo zasićenih neutralnih nijansi ljubičaste koje će biti savršen dodatak bilo kojem izgledu očiju. S novom paletom, Urban Decay odaje počast svojoj prepoznatljivoj boji i onome za što se zalaže – svemu što nije uobičajeno. Vrijeme je za promjene i rapsodiju ljubičaste.

Nevjerojatna kombinacija metalik i mat boja te šljokica u paleti Naked Ultraviolet nudi ponešto za svakoga i u svakoj prilici. Isprobajte nijansu Mind Slip koja je savršena mat boja breskve, zajedno s nijansom V.R., koja je sjajna boja borovnice s iridescentnim šljokicama, da biste postigli zagasiti izgled očiju. Ili odaberite nijansu Warning, ljubičasta s izrazito naglašenim pigmentom, i nanesite ju preko cijelog kapka za odvažan look. Za postizanje potpuno neočekivanog izgleda, napravite ultimativnu kombinaciju nijanse Euphoric i nijanse Purple Dust.

Najnovija paleta slavi ljubav prema svojoj prepoznatljivoj boji

Ujednačavanje izgleda nikad nije bilo lakše s obzirom na to da paleta sjenila Naked Ultraviolet također dolazi s veganskim dvostranim kistom koji nije testiran na životinjama. Paleta Naked Ultraviolet ne slavi samo povijest i ljubav prema ljubičastoj boji prepoznatljivoj za Urban Decay, već i sve nijanse od nježnih šljokica boje breskve do senzualnih tamnih ljubičastih boja koje su toliko različite, a uvijek u trendu.

Paleta sjenila Naked Ultraviolet dostupna je u Müller parfumerijama na Trgu bana Josipa Jelačića, u Arena Centru, u Jokeru u Split, Supernovi u Zadru te u Rijeci na Korzu. Dostupna je i putem douglas.hr web shopa. Preporučena maloprodajna cijena palete je 400 kn. 

Foto: Instagram

0