Nitko ne setira make up kao Urban Decay: All Nighter obitelj dobila je nove članove

Nitko ne setira make up kao Urban Decay: All Nighter obitelj dobila je nove članove

@urbandecaycosmetics

Postoje određeni fiksatori koji su na glasu kao sveti gral, a prvi među njima definitivno je All Nighter fiksator brenda Urban Decay. Ovaj brend ima razne fiksatore i moguće je birati između njih ovisno o tome što vam treba; želite li fiksator koji će kontrolirati lučenje sebuma ili onaj koji će hidratizirati kožu. Kraj njih, All Nighter i dalje odrađuje najbolji i najveći posao. Nanosi se po završetku nanošenja make upa i u obliku je spreja – naposljetku ne ostavlja osjećaj težine na licu jer je vrlo lagan, a make up čini nevjerojatno postojanim. Riječ je o apsolutnom bestselleru Urban Decayja, a koliko je ponosna na njega, otkrila nam je i sama osnivačica brenda Wende Zomnir, koju smo intervjuirali na proljeće 2019. godine u Dubrovniku.

All Nighter obitelj proizvoda

Nakon originalnog fiksatora, All Nighter obitelj s godinama je postala bogatija za još nekoliko članova: All Nighter Pollution Protection u spreju, All Nighter Liquid Foundation – tekući puder i All Nighter Waterproof Setting Foundation – puder u kamenu.

Na samom kraju 2019. godine, kolekciji su se pridružili sasvim novi članovi: All Nighter Face Primer i All Nighter Ultra Matte Setting Spray. Ova vijest je, naravno, izazvala veliko oduševljenje kod obožavateljica i obožavatelja Urban Decayja, a naročito onih koji su već godinama vjerni originalnom All Nighteru i proizvodima iz kolekcije.

All Nighter Ultra Matte Setting Spray

Ovaj sprej po mnogočemu je sličan originalnom All Nighteru: veganski je i cruelty-free proizvod, formuliran bez ulja i parabene i dolazi s obećanjem da će vam make up biti postojan i ostati na mjestu baš cijele noći. No, najveću razliku otkriva samo ime proizvoda. Dok originalni All Nighter daje satenski finiš licu, All Nighter Ultra Matte Setting sprej daje mat finiš i kontrolira lučenje sebuma čak do 16 sati.

All Nighter Face Primer

Za postojanost make upa brinemo na samom početku i/ili na kraju šminkanja. All Nighter Face Primer osmišljen je kao taj prvi korak na putu do postojanog i izdržljivog make upa. Pomaže kreirati kvalitetnu bazu na licu, a u njegovu formulu uključeno je sve ono što je najbolje kod All Nighter spreja za setiranje. Ova nova baza osmišljena je kako bi produžila trajanje make upa na licu za čak 8 sati. Osim toga, hidratizira kožu te zaglađuje pore i fine linije na koži.

Još više detalja o All Nighter Face Primer i All Nighter Ultra Matte Setting Spray iz Urban Decayja doznajte ovdje.

Foto: Urban Decay

Učitati još
Zatvori