Znamo gdje u Zagrebu konačno možete napraviti hit baršunastu manikuru!

Znamo gdje u Zagrebu konačno možete
napraviti hit baršunastu manikuru!

Salon Manos vam prvi u Hrvatskoj predstavlja najnoviji trend manikure kojeg dugo iščekujemo, a konačno se pridružio OPI kolekciji lakova. Predstavljamo Velvet Vision, magnetsku formulu trajnog laka koja stvara očaravajući baršunasti izgled noktiju. Ono što je započelo na Dalekom istoku, a sada se probija diljem svijeta konačno je stigao u salon Manos stvarajući uistinu čaroban efekt koji reflektira svjetlost baršunastih tekstura. Lakovi koji se lakiraju uz pomoć magneta izvlače na površinu svjetlucave i poluprozirne pigmente.

OPI je kreirao najljepšu Velvet Vision kolekciju lakova za nokte

Šest novih nijansi stvaraju optičke iluzije noktiju koje se pomiču pod svakim kutom. A najbolji dio? Izgledi manikure koju možemo stvoriti su beskrajni! Psychic Plum, živopisna, baršunasto ljubičasta, i Teal Trance, električna plavo-zelena, učinit će da nokti izgledaju potpuno zanimljivo i drugačije. Emerald Illusion je dodir zelene, dok Platinum Eclipse dodaje prekrasnu srebrnu dimenziju. Za punu ružičaste čarolije, Mystic Magenta je vaš izbor, a za nešto nježniji i svečaniji izgled Mauvenetic Poles noktima daju dašak zlata.

Teško je odoljeti privlačnosti Manos Velvet Vision manikure! Bit ćete opčinjeni briljantnom dubinom i dimenzijom ovog najnovijeg blagdanskog trenda. Sve o Velvet Vision manikuri možete doznati u salonu Manos, na adresi Medvedgradska 8, u Zagrebu, a svoj termin možete rezervirati pozivom na broj 01/561-5089. Kako biste bile u toku sa svim novostima salona možete ih zapratiti i na njihovom Instagram profilu.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori