Novi parfemi na policama hrvatskih parfumerija za jesen 2020.

Novi parfemi na policama hrvatskih
parfumerija za jesen 2020.

Giorgio Armani My Way kampanja

Jesen je dobila svoju prvu mirisnu najavu s opojno slatkim Armani My Way parfemom, lansiranim 24. kolovoza na policama hrvatskih parfumerija. Svijetli je to miris bijelog cvijeća koji otvara novo poglavlje ženstvenosti, a kreiran je kako bi pokazao predanost održivosti, pa zbog zanimljive priče koja se iza njega krije uopće ne sumnjamo da će biti prodajni hit u domaćim parfumerijama nadolazećih tjedana. Nakon lansiranja My Way Eau de Parfuma, krenula su i mnoga druga predstavljanja na domaćem tržištu.

Generalno gledano, noviteti koji nam stižu ili su posve novi parfemi s kojima se tek trebamo upoznati ili je riječ o novim mirisnim edicijama unutar poznatih parfemskih obitelji, koje donose twist već dobro nam znanim mirisima. Nemoguće je pritom ne zamijetiti kako će jesen 2020. uvjerljivo biti sezona rose-gold parfema, a to nam dokazuju luksuzne i elegantne bočice novih parfema koje osvajaju police hrvatskih parfumerija.

Vrijeme vam je za novi parfem ili tražite miris koji ćete darovati bliskoj si osobi? U nastavku pogledajte koji vas mirisni noviteti već čekaju!

Giorgio Armani My Way Eau de Parfum

L’interdit by Givenchy Eau de Toilette

4711 Floral Collection Eau de Cologne Natural Spray

Kenzo World Power Eau de Toilette

Lancôme Idôle L’Intense Eau de Parfum

YSL Sephora Mon Paris Intensement Eau de Parfum

Givenchy Irresistible Eau de Parfum

Mugler Angel Nova Eau de Parfum

Narciso Ambrée Eau de Parfum

Zadig & Voltaire Girls Can Be Crazy Eau de Parfum

Foto: PR

Učitati još
Zatvori