Iz Chanela ove sezone dolazi prekrasan mirisni novitet idealan za božićne dane

Iz Chanela ove sezone dolazi prekrasan mirisni
novitet idealan za božićne dane

Iako je tek listopad, beauty brendovi već su počeli predstavljati svoje novitete za blagdansko razdoblje, a nedavno smo pisali i o prvim adventskim kalendarima koje mnogi iščekuju s velikim nestrpljenjem. Bez obzira na to tražite li nešto za sebe ili dar za dragu osobu, božićno je razdoblje zasigurno vrijeme u kojem je teško odabrati samo jedan proizvod u moru divnih noviteta. Tome je pridonio i Chanel, koji je za ovaj Božić priredio pravu kozmetičku poslasticu, idealnu za svaku torbu.

Kultni parfem od sad dolazi u preslatkom, božićnom Twist and Spray pakiranju – N°5 Holiday. To ga čini jako jednostavnim za uporabu te ga možete nositi gdje god išli. N°5 Holiday dolazi i dvije varijante, u klasičnom blagdanskom izdanju: crno-bijeloim ruhu i crno-zlatnom ruhu, a tu je i prekrasno pakiranje s prepoznatljivim Chanelovim logom, kao i božićnim motivima. Jedno je sigurno: ovi mini-parfemi dat će blagdanski štih svakoj kozmetičkoj torbici u kojoj se nađu.

Proizvod u prodaju dolazi 1. studenog – ako nas pitate, dovoljno na vrijeme da ga stignemo staviti dragoj osobi ispod božićnog drvca!

Foto: Chanel

Učitati još
Zatvori