Iz Chanela ove sezone dolazi prekrasan mirisni novitet idealan za božićne dane

Iako je tek listopad, beauty brendovi već su počeli predstavljati svoje novitete za blagdansko razdoblje, a nedavno smo pisali i o prvim adventskim kalendarima koje mnogi iščekuju s velikim nestrpljenjem. Bez obzira na to tražite li nešto za sebe ili dar za dragu osobu, božićno je razdoblje zasigurno vrijeme u kojem je teško odabrati samo jedan proizvod u moru divnih noviteta. Tome je pridonio i Chanel, koji je za ovaj Božić priredio pravu kozmetičku poslasticu, idealnu za svaku torbu.

Kultni parfem od sad dolazi u preslatkom, božićnom Twist and Spray pakiranju – N°5 Holiday. To ga čini jako jednostavnim za uporabu te ga možete nositi gdje god išli. N°5 Holiday dolazi i dvije varijante, u klasičnom blagdanskom izdanju: crno-bijeloim ruhu i crno-zlatnom ruhu, a tu je i prekrasno pakiranje s prepoznatljivim Chanelovim logom, kao i božićnim motivima. Jedno je sigurno: ovi mini-parfemi dat će blagdanski štih svakoj kozmetičkoj torbici u kojoj se nađu.

Proizvod u prodaju dolazi 1. studenog – ako nas pitate, dovoljno na vrijeme da ga stignemo staviti dragoj osobi ispod božićnog drvca!

Foto: Chanel

0