Mirisna ulja za tijelo koja ćemo obožavati cijelo ljeto

S dolaskom toplog vremena mijenjamo vlastitu garderobu, ali i proizvode u kozmetičkoj torbici. Okrećemo se proizvodima laganijih tekstura koji našoj koži daju prirodan sjaj. Za neke proljetno i ljetno razdoblje znači i promjena mirisa. Dok zimi koristimo punije i jače mirise, ljeti se okrećemo onima koji su lakši, citrusni i voćni. Također, ljeti i izbjegavamo parfeme već koristimo maglice ili ulja za tijelo, primarno jer su lakši na našoj koži.

Upravo su ulja za tijelo idealna opcija za vruće ljetne dane kada želimo divno mirisati, a ujedno i hidratizirati vlastitu kožu. Ulja su mnogima omiljena zbog nemasnih tekstura, brzo upijajućih formula, zaraznih mirisa i još mnogo toga.

Mirisna ulja za kožu koja obožavamo

Suho ulje za tijelo jedan je od onih proizvoda koji se mora naći u vašoj kozmetičkoj torbici. Mogu se koristiti cijele godine, ali su idealna za vruće ljetne dane. Osim običnih ulja, shimmering ulja u zadnje vrijeme postaju sve popularnija. Osim što hrane vašu kožu, ostavljaju ju mirišljavom i glowy. Stoga napravite malo prostora na svojoj kupaonskoj polici i kozmetičkoj torbici i u nastavku pogledajte popis najboljih i najmirisnijih ulja za tijelo koje ćemo koristiti cijelo ljeto.

Nuxe
Nuxe
Ouai
Maison Francis Paris
Summer Fridays
Sunday Riley
Patrick Ta

Foto: Instagram, Cult Beauty, Bergdorf Goodman

0