Ovaj proizvod toliko je popularan da se proda svakih 25 sekundi

Ovaj proizvod toliko je popularan da se
proda svakih 25 sekundi

Ako ste ikad poželjele postići sočan izgled usana bez pomoći filera ili glatku kožu bez finih linija, donosimo vam jednu pravu make up i skincare poslasticu. Jedan od bestsellera brenda Trinny London rasprodao se već četiri puta i definitivno će vam pomoći doći do željenog cilja. Trinny London Miracle Blur, koji obećava da će uljepšati vaše usne i dati im puniji izgled, prikupio je impresivnu listu čekanja od preko 13 000 ljudi koji su s nestrpljenjem čekali da ga se dočepaju. Proizvod se sada proda svakih 25 sekundi pa bi bilo bolje da djelujete brzo ako ga želite.

Miracle Blur je čudotvorni bestseller za najljepše usne, ali i kožu lica

Prema riječima brenda Trinny London, sama priroda ovog čudotvorca je izvođenje trikova na koži i njezinom izgledu. Njihov Miracle Blur se bez traga prilagođava finim linijama na površini kože ispunjavajući i glačajući bore. To čini kožu oko usana glatkom i savršeno ujednačenom. Formula proizvoda sadrži kolagen i elastin za poboljšanje izgleda finih linija, a sadrži i vitamine E i C koji pomažu u održavanju hidratantne barijere kože.

Ovaj proizvod može se koristiti i kao primer. Njegova formula za zaglađivanje kože obećava minimaliziranje pojave bora trenutnim zamagljivanjem i popunjavanjem finih linija, kao i smanjenje vidljivosti pora i ožiljaka od akni. Uz to, možete ga nanijeti i na šminku kao završni korak vaše make up rutine. Ovaj proizvod je uistinu multifunkcionalan. Jedna ga je korisnica opisala kao magični proizvod i istaknula da on mijenja život. Toplo ga je preporučila svakoj ženi koja se osjeća nesigurno zbog teksture svoje kože i koja žudi za glatkom i besprijekornom kožom. Druga korisnica je rekla da obožava ovaj proizvod jer je bolji od bilo kojeg primera koji je ikad isprobala.

Trinny London Miracle Blur možete kupiti ovdje.

Učitati još
Zatvori