Proizvod koji je toliko popularan da se jedno pakiranje proda svakih 25 sekundi
Proizvod koji je toliko popularan da se jedno pakiranje proda svakih 25 sekundi

Proizvod koji je toliko popularan da se jedno
pakiranje proda svakih 25 sekundi

Ako ste i vi među onima koji se vječito bore sa suhim ispucalim usnama, vjerujemo da znate koliko je teško naći pravi balzam za sebe. Srećom, internet je prepun izbora, a uz to je i prepun recenzija pa odmah znate valja li nešto ili ne. Tražeći nešto za sebe naišli smo jedan od bestsellera brenda Trinny London koji se rasprodao već nekoliko puta. Trinny London Miracle Blur obećava da će uljepšati vaše usne i dati im puniji izgled. Pritom je prikupio impresivnu listu obožavatelja. Više od 13 000 s nestrpljenjem je čekalo da ga se dočepaju. Proizvod se sada proda svakih 25 sekundi pa bi bilo bolje da djelujete brzo ako ga želite.

Miracle Blur je čudotvorni bestseller za najljepše usne, ali i kožu lica

Prema riječima brenda Trinny London, sama priroda ovog čudotvorca je izvođenje trikova na koži i njezinom izgledu. Naime, ovo nije samo balzam za usne. Ovo je blazam koji se može koristiti i na licu. Iz brenda tvrde kako on popunjava bore i zateže kožu. Formula proizvoda sadrži kolagen i elastin za poboljšanje izgleda finih linija, a sadrži i vitamine E i C koji pomažu u održavanju hidratantne barijere kože.

Ovaj proizvod može se koristiti i kao primer. Njegova formula za zaglađivanje kože obećava minimaliziranje pojave bora trenutnim zamagljivanjem i popunjavanjem finih linija, kao i smanjenje vidljivosti pora i ožiljaka od akni. Uz to, možete ga nanijeti i na šminku kao završni korak vaše make up rutine. Ovaj proizvod je uistinu multifunkcionalan. Jedna ga je korisnica opisala kao magični proizvod i istaknula da on mijenja život. Toplo ga je preporučila svakoj ženi koja se osjeća nesigurno zbog teksture svoje kože i koja žudi za glatkom i besprijekornom kožom. Druga korisnica je rekla da obožava ovaj proizvod jer je bolji od bilo kojeg primera koji je ikad isprobala.

Učitati još
Zatvori