Novi serum za lice u sebi krije sočnu lubenicu

Novi serum za lice u sebi krije
sočnu lubenicu

Milk Makeup slider

Ako su dugi zimski dani u vama probudili želju za ljetom, izležavanjem na plaži i uživanjem u sočnom sezonskom voću, poznati brend Milk Makeup barem će vam ju nakratko utažiti. Naime, njegov novi proizvod baziran je na lubenici, nama omiljenom ljetnom voću, koja je poznata po svojim hidratacijskim svojstvima, kako za kožu, tako i za organizam u cjelini. Lubenica sadrži gotovo 92% vode, a u ovom se slučaju našla u serumu za lice, i to ne bilo kakvom, već prvom krutom serumu Milk Makeupa.

Milk Makeup3

Milk Makeup serum s lubenicom

Milk Makeup ima mnogo solidnih proizvoda u sticku, pa je logično bilo i da serum koji predstavljaju bude u sticku. Upoznajte Watermelon Brightening Serum, serum za lice bogat ekstraktom lubenice, koji će se pobrinuti ne samo za hidrataciju kože, već i njeno posvjetljivanje i ujednačavanje tona kože. Ovaj serum reducira pojavu tamnih mrlja na koži, u trenutku vraća koži vlagu i donosi moćan miks nutrijenata i vitamina koji štite kožu od učinka slobodnih radikala. Koža je nakon njegove upotrebe ne samo svjetlija, već i vidno njegovana i meka.

Milk Makeup2

Serum se koristi vrlo jednostavno, i to nakon čišćenja i toniranja kože, a prije nanošenja kreme. Stickom se prelazi po licu, a zatim se prstima nježno utapka u kožu. Za sobom ostavlja osvježavajuć osjećaj i budi uspavanu kožu. Može se koristiti u jutarnjoj ili večernjoj njezi, ali i kada god osjetite potrebu za hidratacijom.

Milk Makeup je proveo i klinički test kako bi dokazao učinke svog seruma s lubenicom, a rezultati govore kako je 75% žena ustvrdilo kako im je ton kože ujednačeniji, 81% kako im je tekstura kože bolja, dok ih je 69% zaključilo kako im koža izgleda svjetlije i ljepše. Više detalja o novom serumu doznajte ovdje.

 

Foto: Milk Makeup

Učitati još
Zatvori