Korektor koji možete koristiti na cijelom licu umjesto pudera
Korektor koji možete koristiti na cijelom licu umjesto pudera

Korektor koji možete koristiti na
cijelom licu umjesto pudera

Volimo proizvode koji rade više stvari odjednom i one koji zamjenjuju nekoliko proizvoda. Tako štedimo prostor i pojednostavljujemo svoju rutinu. Jedan od takvih proizvoda je i inovativni MILK korektor. On uspješno prekriva podočnjak i prištiće, a možete ga koristiti i za konturiranje ili njime potpuno zamijeniti puder.

Za razliku od drugih korektora, on se može koristiti na cijelom licu bez da nepotrebno isuši ili zamasti kožu. Lagane je teksture, a njegova prekrivna moć može se nadograđivati ovisno o tome što želite. Za jaču pokrivnost stavit ćete više slojeva. Za onu prirodniju, manje. Jednostavno je.

Milk korektor s inovativnom formulom

Ime ovog korektora je Future Fluid All Over Cream Concealer. Njegovo ime je prilično samoeksplanatorno. To je korektor budućnosti koji se može koristiti umjesto pudera. Dolazi u 30 nijansi, hidratantne je formule koja se ne skuplja u naborima i koja je 92% prirodnog porijekla. Radi se o clean veganskom proizvodu koji nije testiran na životinjama.

Ne sadrži umjetne mirise, parabene, silikone, alkohol ni gluten. Ima i poseban aplikator. Vrh mu je ‘u špic’, a prema krajevima se širi za lakše razmazivanja. Takav aplikator dozvoljava da precizno prekrijete prištiće i sitne nepravilnosti.

Osim toga, formula ovog korektora njegujuća je za kožu i s vremenom će ju hraniti i poboljšavati njezin izgled. Novi MILK korektor napravljen za sve tipove kože, čak i zrelu kožu. Dugotrajan je i na koži bi trebao dobro izgledati čak 12 sati.

Iz brenda poručuju da korektor koristite s njihovim primerima, a tip primera birajte ovisno o tome želite li mat ili dewy završetak. Ako ćete ovaj korektor koristiti za konturiranje, za highlight koristite nešto svjetliju nijansu, a za ‘sculpting’ tamniju. Možete ga blendati prstima ili spužvicom, ovisi što preferirate. Prsti će vam dati prirodniji look, dok će sa spužvicom izgledati retuširanije.

Cijena ovog korektora je 29 dolara, odnosno 225 kuna. Možete ga naručiti u Hrvatsku.

FOTO: Instagram (@milkmakeup)

Učitati još
Zatvori