Miley Cyrus ima novu boju kose koja je savršena za jesen
Miley Cyrus ima novu boju kose koja je savršena za jesen

Miley Cyrus ima novu boju kose koja
je savršena za jesen

Miley Cyrus je spremna za jesen! Popularna pjevačica u nedjelju je na Instagramu objavila fotografiju i pokazala svoju novu frizuru. Miley je debitirala kao brineta u objavi u kojoj je čestitala Sabatu De Sarnu na njegovoj debitantskoj kolekciji za Gucci.

Miley Cyrus je na Instagramu podijelila niz od tri fotografije na kojima pozira u crnom kaputu dok drži jednu od kultnih torbi modne kuće Gucci – model Horsebit.

Ponovno brineta

Pjevačica je prije bojanja u tamniju smeđu, na kosi imala dvije boje. Miley — koja je prvi put postala plavuša 2012. — u objavi nije spominjala veliku promjenu, ali njezini obožavatelji odmah su primijetili novi izgled.

Komentari poput “Miley je opet brineta” i “Ponovno brineta” pojavili su se brzo ispod nove objave — zajedno s nekoliko obožavatelja koji su istaknuli koliko je vremena prošlo otkako je pjevačica imala smeđu boju kose.

Naravno, potamniti boju kose za jesen nije potpuno neočekivana beauty transformacija. To je popularan prijelazni potez za novu sezonu. Također, jedan je od načina za resetiranje vlastitih pramenova i suzbijanje bilo kakve diskoloracije koja je uzrokovana suncem. Za Miley, to je također povratak svijetu brineta i boji kose koju je slavno nosila na početku svoje karijere. Transformaciju je vjerojatno napravila njezina frizerka, Sally Hershberger.

Foto: Instagram (@mileycyrus)

Učitati još
Zatvori