Hvalevrijedan projekt Melema i Bipe: Predstavili su kolekciju za nepobjedive žene
Hvalevrijedan projekt Melema i Bipe: Predstavili su kolekciju za nepobjedive žene

Hvalevrijedan projekt Melema i Bipe: Predstavili su kolekciju za nepobjedive žene

U Bipa Backstageu predstavljena je suradnja s Melemom, domaćim brendom kozmetike bogate, 45 godina duge tradicije njege. Rezultat je nova, posebna kolekcija, simboličnog imena Melem LOVES Women. Ona donosi šest proizvoda u neodoljivo ružičastim, luksuznim pakiranjima za #nepobjedive žene. Naime, kolekcija namijenjena ženama ima i društveno odgovoran karakter. Osim što njeguje i štiti osjetljivu kožu, ujedno prikuplja od svakog prodanog proizvoda 50 centi u fond #nepobjedive. Za njih će biti otvoren natječaj krajem studenog, a moći će aplicirati sve žene čije ideje ili projekti unaprjeđuju okruženje, tj. zajednicu i živote drugih žena.

Melem
Nina Slišković Goleš, Željka Mojzeš, Anamari Halilović, Tea Matoš_Melem
Melem
Melem

Melem podržava #nepobjedive žene

“Želimo inspirirati i ohrabriti, prvenstveno žene, ali i sve ostale, da pronađu vlastitu snagu unutar sebe – budu autentični, ne stavljaju se u okvire koje društvo nameće, postave granice tamo gdje smatraju da ih treba biti, a sruše one koje im ne služe. Prava snaga leži u autentičnosti – ako vjerujete u sebe, u svemu čega se uhvatite bit ćete #nepobjedivi”, poručuju iz Bipe.

“Ne sudi nas po boji”, prepoznat je slogan Bipine kampanje od strane ženskog, Melem tima koji je prepoznao #nepobjedive vrijednosti i kreirao nježnu, romantičnu, a opet snažnu, jedinstvenu i uočljivu kolekciju koja se naslanja na komunikacijske poruke i vrijednosti koje Bipa promiče. “Melem podržava #nepobjedive žene, njihove ideje, odvažnost, snagu i spretnost, sve atribute koji se ocrtavaju i u svim našim proizvodima jer većinu Melem tima čine upravo takve, #nepobjedive žene”, poručuju iz Melema.

Melem
Melem
Melem
Melem

Njegujuća kolekcija s društveno odgovornom ulogom

Čarobna kolekcija simboličnog imena Melem LOVES Women dostupna je ekskluzivno u Bipa prodavaonicama. Donosi poznate Melem formulacije bogate, njegujuće teksture i neodoljivo šarmantnog, cvjetnog mirisa koji nadahnjuje ženu da neustrašivo gleda i korača kroz život. Melem LOVES Women kolekcija zato donosi one proizvode koje žene obožavaju i bez kojih ne mogu zamisliti svoje male rituale opuštanja. Tu su balzam za usne, nježni gel za tuširanje, losion za tijelo, kremu za ruke, deo roll-on, ali i bogati balzam za ciljanu njegu suhe, osjetljive kože. Razigranog, šarmantnog, cvjetnog mirisa, ova kolekcija uz to što njeguje ujedno ima i društveno odgovornu ulogu.

Donirat će dio svote od svakog prodanog proizvoda

Od svakog prodanog Melem LOVES Women proizvoda, Melem i Bipa odvajaju 50 centi u fond #nepobjedive. Natječaj za prijavu projekata za donaciju bit će otvoren u studenom, a preduvjet će biti da za isti aplicira žena te da donirana sredstva unaprjeđuju okruženje u kojem žive i rade #nepobjedive žene. Više informacija o inicijativi bit će priopćeno na službenim mrežnim stranicama Bipe i Melema početkom studenog.

Potražite Melem LOVES Women u svim Bipa trgovinama i pružite podršku snažnim ženama!

Melem
Melem
Melem

Foto: PR

Učitati još
Zatvori