Megan Fox odbacila je svoj zaštitni znak – crnu kosu. Njezina nova boja idealna je za proljeće
Megan Fox odbacila je svoj zaštitni znak – crnu kosu. Njezina nova boja idealna je za proljeće

Megan Fox odbacila je svoj zaštitni znak – crnu kosu. Njezina nova boja idealna je za proljeće

Glumica Megan Fox na Vanity Fair partyju nakon dodjele Oscara pojavila se s novom bojom kose. Svoju prepoznatljivu dugu crnu kosu zamijenila je dugačkim bobom (lobom) u bakrenoj nijansi koja joj izvrsno stoji. Upravo ta crvena nijansa jedna je od boja koja će obilježiti proljeće pred nama. Ona je istovremeno upečatljiva, vatrena, a dovoljno prirodna.

Bakrena boja kose jedna je od onih za koju se još prošle godine pričalo da će biti hit boja ovog proljeća. Ako tražite neku promjenu, ta boja je idealna jer je negdje na sredini spektra, nije ni pretamna ni presvijetla. Također, nijansu ćete prilagoditi svojem podtonu kože, uz pomoć frizera.

Frizura s kojom će vas svi primijetiti

Megan Fox odabrala je onu pravu bakrenu boju koja na njoj izgleda prilično prirodno. Kod ove boje dobro je i što dobro izgleda uz tamne obrve poput onih kakve ima Megan, ali i uz svijetle. Ipak, ovakva boja iziskuje više njege nego neke druge. Nažalost, crvena boja kose, u bilo kojoj nijansi, jako se brzo ispire. Ako se odlučite na bakrenu boju kose, suhi šampon koji produljuje vrijeme između pranja kao i tonirani šamponi, postat će vam najbolji prijatelji.

Uz pomoć takvih proizvoda možete malo rjeđe kod frizera na obnovu boje, ali činjenica je da ćete tamo morati biti češće nego, recimo, sa smeđom kosom. No to je nešto na što pristajete kada odaberete crvenu boju kose.

Ako niste još posve sigurni da je takva obaveza za vas, uvijek kosu možete prošarati crvenim pramenovima, pogotovo ako ste brineta. Oni će se savršeno stopiti s vašom bojom kose, a zapravo će joj dati živost i dimenziju. Takva boja najbolje će izgledati na lagano uvijenoj kosi jer će se boja savršeno presijavati, posebno na suncu.

Bakrena boja kose najbolje će stajati onima s toplim podtonovima. Ljudima s neutralnim podtonom kože standardno sve stoji, a oni s hladnijim podtonovima malo će morati prilagoditi tu crvenu boju kose kako bi im pasala uz ten. Što se Megan Fox tiče, važno je napomenuti da je tu još uvijek mogućnost da je u pitanju perika.

FOTO: Instagram (@dimitrishair)

Učitati još
Zatvori