Upoznajte novi parfemski brend koji se nalazi iza najraskošnijih mirisa

Upoznajte novi parfemski brend koji se
nalazi iza najraskošnijih mirisa

Marli Complication parfemski brend 2020.

Ovih blagdana predstavljamo nešto sasvim uzbudljivo i neočekivano, nešto na čemu smo radili posljednjih 447 dana i nešto na što smo jako ponosni, a to je parfemski brend Marli Complication kojeg potpisuje renomirani španjolski parfumer Ramon Monegal.  

Raskošni mirisi inspirirani kultnim satovima

Kao urarska obitelj, odvažili smo se na ovaj korak jer smatramo da esencija Marlija nije samo popravak i prodaja satova, već iskustvo kojeg već desetljećima nastojimo ponuditi našim klijentima i svakome tko zakorači Marli svijet. U isto vrijeme prošle godine proslavili smo 50. obljetnicu Marli butika u Vlaškoj 13 uz potpuno novi dizajn interijera i predstavljanjem našeg vlastitog mirisa u prostoru, kada smo ugostili parfumera Monegala u Marliju. Tada smo htjeli prezentirati nešto sasvim novo i neočekivano, a to je miris po mjeri rađen za Marli. Sada želimo prezentirati kulminaciju prethodnog truda i rada uz parfemski brend Marli Complication koji se nadovezuje na miris i iskustvo pruženo u Marli butiku. Na taj način, svatko će moći ponijeti dijelić Marlija na svojoj koži ili u svome domu.  

Marli Complication parfemski brend 2020.

Marli Complication kolekcija

Marli Complication je kolekcija nastala inspirirana Marli brendom; butikom i urarskom tradicijom, a naziva se Complication (čita se na francuskom jeziku) jer označava urarski mehanizam i vrhunsko urarsko znanje koje Marli posjeduje. S druge strane, također označava i složenost stvaranja samog brenda i mnogobrojnih parfemskih formula koje su stvorene kako bi utjelovile Marli identitet.  

Marli Complication miris, koji se nalazi u prostoru i u svim proizvodima parfemskog brenda se bazira na iskričavim, drveno-aromatičnim tonovima koji dočaravaju interijer dvojca Franić-Šekoranja i bazira se na kori agar drveta koje je u Europu donijela arapska dinastija Al-Andalus, poznata po eri u kojoj se sagradila Alhambra. Kora agara je nekoć služila za komunikaciju s božanstvima tako što se palila i proizvodila je dim, poput tamjana, a iz tog drveta nastaje popularna plijesan oud. Također sadrži notu kože po kojoj je Ramon Monegal poznat jer koristi najbolje sastojke kako bi se stvorio kožni efekt. Muškatni orašćić daje visoku dozu aromatičnosti kreaciji u kombinaciji s haićanskim vetiverom za koji mnogi smatraju da je najbolji na svijetu, uz onaj s otoka Jave. Vetiver s Haitija ima dozu mineralnosti i zemljanih tragova koji se spajaju s koktelom svijetlih mošusa, koji daju volumen i snagu kreaciji. 

Marli Complication parfemski brend 2020.
Marli Complication parfemski brend 2020.

Parfemska kolekcija Complication se sastoji od Eau de Parfum 50ml u luksuznom pakiranju koje podsjeća poput knjige te koncentracijom od 20% parfemskog ulja. Nadalje tu je 100g klasični sapun koji se može koristiti za pranje ruku i tijela te naposlijetku, od 100ml mirisa za dom s bambusovim štapićima koji dolaze u kombinaciji s ukrasnim postoljem. U kontekstu trenutne situacije, proizveli smo i dezinfekcijski gel za ruke koji u sebi sadrži 3% esencijalnog ulja te gel ujedno dezinficira i daje viskozni sjaj rukama, umjesto da ih isušuje, a miriše na Complication.  

Marli Complication parfemski brend 2020.
Marli Complication parfemski brend 2020.
Marli Complication parfemski brend 2020.

Nadamo se da će svatko tko uspije probati kolekciju Marli Complication osjetiti dašak luksuza koji je karakterističan za niche proizvode jer smo čitavu liniju odličili raditi beskompromisno i u Zagrebu ponuditi kvalitetu svjetskog ranga, što je na neki način velika avantura za nas kao kompaniju, a iduće godine planiramo dodati parfem od 100ml i luksuzne listiće sapuna s granulama koje su zapravo sastojak našeg parfema te liniju za njegu tijela.

Marli Complication parfemski brend 2020.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori