Journal Beauty Week darivanje: Osvojite potpuni makeover kose u Teuta salonu

Journal Beauty Week darivanje: Osvojite
potpuni makeover kose u Teuta salonu

Proljeće nam je stiglo, a ljeto sve bliže, stoga je savršeno vrijeme za makeover uz koji ćemo se osjećati obnovljeno i spremno dočekati toplije dane. Upravo zato smo za vas, u suradnji s našim dragim partnerima i suradnicima, pripremile Journal Beauty Week darivanje u sklopu kojeg vam donosimo brojne beauty tretmane. Oni će vam definitivno unijeti pozitivu u dane pred nama, a k tome ćete se nesumnjivo osjećati ljepše i samouvjerenije – na vrijeme za ljeto! Drugi na redu je potpuni makeover kose u frizerskom salonu Teuta. Što točno ulazi u taj makeover možete otkriti u nastavku.

Totalni makeover kose za vlasi koje pršte zdravljem

Vrijeme je za obnovu i njegu kose kako bi ona uistinu zasjala svojim punim potencijalom. Stoga je jedan od najomiljenijih zagrebačkih frizerskih salona, Teuta, pripremio pravu poslasticu za vas – potpuni makeover kose. Prvi korak svakog makeovera je šišanje. Ništa ne može brže i lakše popraviti izgled naše kose od rješavanja problema ispucalih vrhova. Potom slijedi dubinski i intenzivno obnavljajući tretman za kosu Kérastase Fusio-Dose. On će riješiti svaki problem jer postoji Fusio-Dose tretman za sve od hidratacije i rekonstrukcije vlasi, do onog za postizanje gustoće i većeg intenziteta boje kose. Kreiran je za sve one kojima je potrebna transformacija s dugotrajnim i zadivljujućim rezultatima.

Uz to, proljeće je savršeno vrijeme za isprobavanje nove boje za kosu, kao i za posvjetljivanje – što god vam je draže. Frizerski salon Teuta učinit će sve što je potrebno i da boja vaše kose zablista, a sve što ćete vi morati napraviti je odabrati što preferirate. Kako bi makeover bio potpun tu je i fen frizura zahvaljujući kojoj ćete se i danima kasnije osjećati kao celebrity. U nastavku otkrijte kako možete osvojiti ovaj makeover kose u frizerskom salonu Teuta.

Journal x frizerski salon Teuta giveaway

Jedna dobitnica ima priliku osvojiti makeover kose u frizerskom salonu Teuta. U njega spada šišanje, intenzivni obnavljajući Kérastase Fusio-Dose tretmanza kosu, bojanje ili pramenovi te fen frizura. Sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj makeover za kosu je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @teutasalon Instagram profil
  3. Komentirati tko bi se od vaših prijatelja posebno razveselio ovom makeoveru

Igramo se na Journal.hr Instagramu do četvrtka, 15. travnja 2021. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti sretnu dobitnicu. Sretno!

Igramo se ispod ove objave:

Pravila nagradnog natječaja možete pročitati ovdje.

Update članka: Sretna dobitnica je Andrea Krišto. Čestitamo!

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori