U Zagrebu će svoj Masterclass održati slavni make up artist Dušan Lazić Laza

U Zagrebu će svoj Masterclass održati slavni
make up artist Dušan Lazić Laza

Make up učilište Ministry of Beauty i jedan od vodećih make-up artista u regiji, Dušan Lazić Laza, u subotu 15. prosinca, organiziraju po prvi puta Make-up Masterclass. Masterclass će podržati luksuzni kozmetički brend Bobbi Brown uz pomoć čijih proizvoda će Lazić detaljno predstaviti šminkanje dva looka – modern nude i fashion glam.

«Izuzetno me veseli dolazak u Zagreb, posebice jer ovog puta dolazim zbog prvog Masterclassa. Vjerujem da će svi profesionalci, kao i zaljubljenici u make-up moći usvojiti nova znanja, tehnike i vještine koje ću demonstrirati tijekom Masterclassa. Odabrao sam zato dva suvremena looka koja zadnjih godina ne izlaze iz mode. Iskreno se nadam da će ovo biti četiri sata vrhunske edukacije, dobrog druženja i zabave.» izjavio je Dušan Lazić Laza.

Lazić je trenutno jedan od vodećih make-up artista u Srbiji i na području država bivše Jugoslavije, čiji je rad, kao i poduzetnički duh, prepoznat od strane klijenata i beauty industrije. Lazić već deset godina, do 2008., uspješno vodi prestižnu školu šminkanja te paralelno surađuje s vodećim zvijezdama i poznatim osobama čije make-up lookove osmišljava za potrebe produkcije ili važnih nastupa. Osim što surađuje s vodećim make-up brendovima, Lazić je jedini make-up artist s ovih prostora koji je osmislio i realizirao vlastitu liniju ruževa za usne Laza Lips, a koje će sudionice dobiti na poklon.

«Ministry of Beauty ovim Masterclassom nadopunjuje ponudu vrhunskih edukativnih programa. Drago nam je da je Dušan Lazić Laza prepoznao potencijal za suradnju te se nadamo da je ovo početak jednog dugogodišnjeg druženja i usavršavanja vrhunskih make-up tehnika.» izjavila je Silva Stojanović, stylemaker, kreativna direktorica i osnivačica make-up učilišta Ministry of Beauty.

Masterclass će se održati u ugodnom okruženju zagrebačkog kina Kaptol Boutique Cinema, gdje će Lazić od 15.00 do 19.00 sati održati predavanje i praktičnu demonstraciju na modelima, uz live prijenos na kino platnu kako bi svi sudionici mogli usvojiti detaljno pripremljen sadržaj. Povrh toga, Lazić će pokazati kako koristiti inovacije u njezi kože te make-up luksuznog kozmetičkog brenda Bobbi Brown, koji je za svakog sudionika pripremio poklon paket.

Za dodatne informacije, kao i prijave, kontaktirajte Ministry of Beauty putem društvenih mreža ili mailom na silva@ministryofbeauty.eu

 

Foto: PR

Učitati još
Zatvori