Svi su oduševljeni novom Charlotte Tilbury kremom čije rezultate na koži vidite odmah
Svi su oduševljeni novom Charlotte Tilbury kremom čije rezultate na koži vidite odmah

Svi su oduševljeni novom Charlotte Tilbury kremom čije rezultate na koži vidite odmah

Charlotte Tilbury luksuzni je brend kojeg ne treba previše predstavljati. Jedan je od onih brendova čije beauty proizvode hvale svi, a nekoliko njih postalo je i viralno. Od Pillow Talk kolekcije do omiljene Magic kreme. Upravo je Magic krema renomirana zbog svoje formule i benefita, a već godinama je Charlotte Tilbury bestseller. Razveselila nas je vijest kako je sada došla nova verzija popularne kreme – Magic Water Cream, krema na bazi gela.

Puno bolja hidratacija

S obzirom na to da je originalna krema izašla prije 10 godina, Charlotte Tilbury odlučila je malo promijeniti formulu i predstavila ovaj novi beauty favorit. Magic Water krema puno je laganija od originalne te ne sadrži parfeme što je idealno za one s osjetljivom kožom kojoj smetaju guste formule. Jako lijepo i glatko klizi po koži te skoro instantno hidratizira suha područja. Magic Water krema je pogodna za sve tipove kože, a savršena je i kao podloga za make up. Najveća razlika koja se navodi između ove nove kreme i njezine prethodnice je upravo moć hidratacije. Magic Water krema bolje hidratizira kožu, a prije lansiranja je bila testirana na mnogim celebrity klijentima Charlotte Tilbury. Ova krema je, stoga odlično rješenje za umornu i flaky kožu kojoj treba voda.

Krema sadrži gliceril glukozoid, kemikaliju koja pospješuje dovođenje vode u kožu što odmah hidratizira te smanjuje gubitak vode. Također, krema sadrži i vitamin C i E što utječe na smanjenje finih linija i bora, kao i hijaluronsku kiselinu i peptide koji pomažu u zatezanju kože. Krema se i brzo suši te ostavlja glossy finiš koji je onda savršen za ostatak make upa, ali koža i sama po sebi izgleda blistavo i oživljeno.

Za Charlotte Tilbury proizvode je očekivano da su skupi, ali isplati se izdvojiti zbog kvalitetne i luksuzne formule. Krema će također trajati jer je za svakodnevno korištenje potrebna samo mala količina koju nanosite na lice. Nema sumnje da je nova Magic Water krema savršena evolucija skincare proizvoda ovog brenda te kako je puno bolja zamjena za originalnu kremu.

Učitati još
Zatvori