Obožavana Charlotte Tilbury Magic krema za lice sada dolazi i u verziji za tijelo
Obožavana Charlotte Tilbury Magic krema za lice sada dolazi i u verziji za tijelo

Obožavana Charlotte Tilbury Magic krema za lice sada dolazi i u verziji za tijelo

Legendarna vizažistica Charlotte Tilbury proslavila se nakon što je 2012. pokrenula vlastiti YouTube kanal. Sada, 11 godina kasnije njezino ime je sinonim za luksuznu kozmetiku i skincare koji obožavaju mnogi diljem svijeta. Njezine kampnje vječito su prepune slavnih žena, a proizvodi su dizajnirani tako da izvuku ono najbolje iz kože. Teško je nabrojati sve njezine bestsellere, ali jedan iza kojeg se stvorio pravi kult obožavatelja je Charlotte’s Magic Cream.

Radi se o kremi za lice koja mahom dobiva samo pozitivne recenzije. Ona je gušće, baršunaste tekture, a obožavat će ju i oni sa suhom i oni s masnom kožom. Ona štiti i ojačava kožnu barijeru, a iza nje ostaje onaj “dewy”, a ne masni završetak. Također, kao i svi Charlotte Tilbury proizvodi, i ova hidratantna krema dolazi u luksuznom pakiranju koje će izgledati famozno na svakoj polici. Da stvar bude još bolja ta krema sada je dobila i verziju za tijelo.

Krema za tijelo nazvana je Charlotte’s Magic Body Cream, vrlo jasno, kako bi se odmah dalo do znanja da se radi o nasljednici slavne čarobne kreme za lice. Ona koži daje sjaj, a sadrži kofein i hijalurosnku kiselinu. Iz brenda kažu da zaglađuje, zateže i oživljava kožu. Također, tvrde da je istraživanje pokazalo da je koža zategnutija nakon osam tjedana korištenja i da dubinski hidratizira.

Kremu treba nanositi na čistu i suhu kožu. Treba je umasirati nježnim pokretima prema gore, odnosno prema srcu s fokusom na trbuh i bedra. Tako ćete poboljšati cirkulaciju. Također, možete ju koristiti i za limfnu drenažu kod kuće, samo je bitno da ju umasiravate vršcima prstiju prema najbližem limfnom čvoru kako biste potaknuli izbacivanje toksina.

Ova krema za tijelo dolazi u pakiranjima od 50 i 200 mililitara, a cijena većeg je 59 eura. Kremu zasad možete naručiti samo sa službene Charlotte Tilbury stranice.

Učitati još
Zatvori