Stigla je nova, još bolja formula omiljene maskare brojnih beauty insajderica

Stigla je nova, još bolja formula omiljene
maskare brojnih beauty insajderica

Potraga za naizgled beskrajnim trepavicama je univerzalna, a o tome svjedoči vrtoglava količina maskara na tržištu te brojne alternativne opcije kao što su ekstenzije trepavica. Ekstenzije nesumnjivo daju najdramatičnije rezultate, no zahtijevaju puno vremena, održavanja, a mogu biti i prilično skupe. Upravo zato se uvijek vraćamo na svoje omiljene maskare. One su najlakši, najučinkovitiji i najbrži način za dodavanje duljine i volumena našim trepavicama. No, kako odabrati onu koja zapravo ispunjava sve naše želje i pruža nam look uistinu punih i dugih trepavica? U tim trenucima neodlučnosti ne možete pogriješiti s novom formulom maskare jednog od najomiljenijih make up brendova brojnih beauty insajderica – MAC Cosmetics.

Magic Extension maskara dolazi s još boljom četkicom i formulom

Formula nove Magic Extension 5 mm Fiber maskare, za čas, baš poput čarolije, trepavicama pruža duljinu i volumen. Sada konačno možete odbaciti umjetne trepavice u korist ove nove formule, koja pruža ekstravagantan look! „Ova maskara razlikuje se od ostalih formula na tržištu po tome što se fokusira na duljinu, ali i prozračnost, koja se inače uglavnom dobiva samo s umjetnim trepavicama“, rekao je Terry Barber, MAC Director of Makeup Artistry. Zahvaljujući vlaknima od 5 mm, jednima od najduljih na tržištu, i suženoj četkici, vaše trepavice dobivaju boost od korijena do vrhova.

Magic Extension formula s Crystal Elixir Powder pigmentom njeguje trepavice i čini ih fleksibilnima. Brojevi govore sami za sebe. Naime, provedeno je istraživanje na 108 različitih žena i 90 posto njih je primijetilo over-the-top volumen, a čak 94 posto njih kaže kako su im trepavice punije, dulje i uvijenije. „Za sve obožavatelje maskara, koji žele formulu koja otvara oči, produljuje trepavice, pritom ih razdvajajući od korijena – Magic Extension maskara je svakako pobjednica“, zaključuje Terry Barber. Želite trepavice „pojačane“ na maksimum? Teško ćete naći ekstrovertiraniju maskaru od ove!

Maskara je dostupna po cijeni od 222,00 kn, u zagrebačkim MAC prodajnim mjestima (Arena Centar i Ilica 7). Kako biste bili u toku sa svim novostima brenda, zapratite njihov Instagram profil.

Foto: Instagram, MAC Cosmetics

Učitati još
Zatvori