Kolekcija MAC x Aladdin u kozmetičku torbicu donijet će pravu čaroliju

Imamo osjećaj da, kad se Disney “uplete” u priču, sve postane nekako ljepše i čarobnije. Dobar dokaz za to je kolekcija MAC x Aladdin koja je najavljena za 18. svibnja. Ova make up suradnja odlična je najava za remake Aladdina koji se u Americi počinje prikazivati 24. svibnja, a vjerujemo da bi se i sama Jasmine njome oduševila, s obzirom na to kako genijalno izgleda!

Vrijeme je za zlatnu, srebrnu i ljubičastu

Kolekcija se sastoji od palete s devet sjenila, četiri ruža za usne, tri sjajila za usne, olovke za oči, highlightera i bronzera. Iz MAC-a kažu da ova nova, uzbudljiva suradnja naglašava ljepotu, samopouzdanje i snagu Jasmine te, naravno, njezinu hrabrost i mogućnost da napusti svoju zonu komfora kako bi otkrila neke nove spoznaje. Svaki proizvodi u kolekciji izgleda stvarno čarobno i poziva da u sebi probudite nešto kraljevski.

 

 

 

 

MAC x Aladdin kolekcija obiluje zlatnim i srebrnim tonovima, šljokicama, bojom fuksije i u vašu kozmetičku torbicu donijet će nešto sasvim novo i drugačije. Dominic Skinner, MAC-ov senior artist, kaže kako će se odlično doći do izražaja u kombinaciji s besprijekornom matiranom podlogom koju pruža, primjerice MAC Studio Fix Fluid. Osim što se u kolekciji može pronaći ponešto za svakoga, i sama ambalaža privlači jednako toliko pozornosti (da, definitivno je jedna od onih koje ćemo sačuvati i nakon što proizvod potrošimo). Ruževi i palete ukrašeni su živopisnim motivima koji neodoljivo podsjećaju na Aladdina.

Foto: MAC

1