Najpoznatiji crveni ruž na svijetu upravo je postao još bolji

Postoje crveni ruževi za usne, a onda postoji i MAC Ruby Woo – uvjerljivo najpopularniji i najpoznatiji crveni ruž na svijetu, koji već 22 godine uživa kultni status u beauty svijetu.

Danas je poznato da se svake minute u svijetu proda čak sedam pakiranja ovog klasičnog ruža, a među najveće obožavateljice ubraja se i glazbena ikona Rihanna, koja je kroz godine vjernog nošenja legendarne MAC-ove Ruby Woo nijanse bez sumnje dodatno ‘pomogla’ njenom fenomenu.

Novi MAC Ruby Woo proizvodi

Ovih dana razveselila nas je novost da MAC širi svoj Ruby Woo asortiman, a novosti dolaze ne samo po pitanju dodatnih proizvoda koji sada čine čitavu Ruby Woo liniju, već i po pitanju različitih tekstura samih formula i efekata na usnama.

MAC Ruby’s Crew

Ikonična, smjela i univerzalno laskava crvena nijansa s plavim podtonom sada dolazi u čak 4 različite formule, od kojih su njih 3 potpuno nove. MAC Ruby’s Crew čine redom: Retro Matte Lipstick (nijansa Ruby Woo), Powder Kiss Lipstick (nijansa Ruby New), Powder Kiss Liquid Lipcolour (nijansa Ruby Boo) i Retro Matte Liquid Lipcolour (nijansa Ruby Phew!).

Ruby’s crew ruževi dostupni su u MAC prodajnim mjestima u Zagrebu (Arena Centar i Ilica 7) i Splitu (Ilićev prolaz 1) te online na FABUspot.hr.

Foto: Instagram

0