LuSha Beauty Concept upravo je izbacio svoj prvi proizvod – Lash & Brow lift kit
LuSha Beauty Concept upravo je izbacio svoj prvi proizvod – Lash & Brow lift kit

LuSha Beauty Concept upravo je izbacio svoj prvi proizvod – Lash & Brow lift kit

Venus je medicinsko estetski centar koji je svoja vrata otvorio u travnju 2016 godine, te ubrzo slavi svoj 7. rođendan. Nakon njega uslijedili su i drugi uspješni projekti: Venus Academy, Brows and more bar LuSha i LuSha Beauty store. Inače, MEC Venus nalazi se na adresi Maksimirska 94.

MEC Venus zasnovan je na ideji da klijentima pruže nešto između poliklinike i beauty salona. Cilj je ponuditi visoku kvalitetu za povoljnu cijenu u estetski lijepom i modernom prostoru uz najmodernije aparate i profesionalno, visoko educirano osoblje. Već 6 godina uspješno rade uz puno truda i stalnog ulaganja, kako u prostor, tako u tim. Venus nudi preko 100 usluga za njegu i održavanje tijela pa kod njih možete sve obaviti na jednom mjestu.

Venus centar
Venus centar

Brojni uspješni projekti

Neki od njihovih najpoznatijih tretmana su: Med2 Contour tretmani, Tesla Body Sculpt tretmani, HIFU, Dermapen i Kemijski pilinzi, Powder Brows i Lip Blush tehnike trajne šminke.

Nakon MEC Venus uslijedio je i drugi projekt koji je osmislila direktorica i vlasnica Lucija. To je Brows and more bar LuSha koji se nalazi u Importanne centru na Trgu Ante Starčevića 7. LuSha je, kako je nazivaju, mala sestra Venus centra. Dok se u Venusu bavimo mnogim uslugama, LuSha je bazirana na walk-in usluge kao što su threading obrva (čupanje obrva koncem) i trajni lak na rukama i nogama. Uz to nudi i usluge geliranja noktiju, medicinske pedikure, Lash & Brow lifta te ostalih.

Venus centar
Venus centar

Planovi za budućnost

Direktorica Lucija Šarić Lončarek vodeći je edukator na Venus Academy koja je osnovana početkom 2021. U ponudi je veliki broj edukacija , najbitnijih i najmodernijih u Beauty industriji kao što su edukacije trajne šminke (Puder obrva), Lash & Brow lift tehnike, Threading tehnike i mnogih drugih. Ponudu edukacija možete vidjeti na njihovoj web stranici.

Venus centar
Venus centar

Od kraja 2021. na njihovoj web stranici nalazi se i web shop – beauty store LuSha. Ulaskom u svijet trajne šminke postali su distributeri za svjetski poznate pigmente Perma blend i Tina Davies. Plasirali su na tržište i svoj prvi proizvod – LuSha Pro Threading konac, te su uveli mnoge druge poznate brendove i proizvode. A ovaj tjedan izbacili su prvi proizvod iz njihove nove linije LuSha Beauty Concept-a, to je Lash & Brow lift kit.

Ono što ih čini posebnima i drugačijima je upravo ta želja i ustrajnost da idu naprijed, da nalaze nova rješenja za potrebe klijenata da im približe najnovije tehnike i aparate, a pritom im daju posebne ponude. Uz sve to, u planu im je i plasman vlastite linije proizvoda, otvaranje još jedne poslovnice, distribucija aparata i opreme za salone, te još puno toga.

Venus centar

FOTO: Domagoj Karačić

Učitati još
Zatvori