Otkriven je Rihannin omiljeni parfem, a nabaviti ga možete i kod nas

Otkriven je Rihannin omiljeni parfem, a
nabaviti ga možete i kod nas

Fascinacija parfemima koje celebrityji koriste seže već unazad nekoliko desetljeća. Upravo na krilima te zaintrigiranosti njihovim omiljenim mirisnim notama nastali su brojni parfemi poznatih i slavnih, koji su se bivanjem na policama parfumerija i drogerija u nemalom broju slučaja pokazali pravim prodajnim hitovima. Uzmimo, primjera radi, sada već kultne parfeme top modela Naomi Campbell ili pak retro mirisne bestsellere pjevačice Jennifer Lopez. Unazad desetak godina, tržište celebrity parfema dodatno je nabujalo i čini se kao da danas nema poznate osobe koja nije stavila svoj potpis na neku mješavinu nota.

Kako je Rihanna jedan niche parfem gurnula u središte pozornosti

Love, Don’t Be Shy by Kilian

Zato nas ne treba čuditi ni ogroman interes koji izazove otkriće parfema koje celebrityji – doista – koriste. Možda najboljim primjerom pokazala se informacija o omiljenom mirisu pop ikone Rihanne – nakon što je otkriveno koji parfem nosi u najviše prigoda i smatra ga svojim zaštitnim znakom, potrošači diljem svijeta pohrlili su u parfumerije i rasprodali njen najdraži parfem u svega nekoliko dana. Riječ je o Eau de Parfumu Love Don’t Be Shy profinjenog niche brenda By Kilian, koji je preko noći došao pod svjetla reflektora i probudio pozornost mase kupaca diljem svijeta.

 

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Objavu dijeli KILIAN PARIS (@kilianparis)

Love, Don’t Be Shy by Kilian

Love, Don’t Be Shy by Kilian, parfem je kojeg možete nabaviti i kod nas. Prodaje ga omiljena zagrebačka parfumerija Lana, koja je kroz godine postala rado posjećena adresa svih obožavatelja by Kilian unisex mirisa.

Rihannin omiljeni parfem pripada kategoriji gurmanskih cvjetnih mirisa. Ključne note ovog parfema su neroli, cvijet naranče i sljez, a u kombinaciji, svojim mirisnim potpisom nastoje evocirati uzbuđenje zaljubljivanja i rađanja nove ljubavi. Luksuzni Love, Don’t Be Shy Eau de Parfum dio je obitelji parfema Kilian Narcotics, što jasno govori o njegovoj opojnoj moći i snazi. Izradila ga je parfumerka Calice Becker, a nabaviti ga možete ovdje.

Foto: Profimedia, Instagram, Parfumerija Lana

Učitati još
Zatvori