L’Oreal Professionnel ima prvu potpuno prirodnu i vegansku liniju za njegu kose

L’Oreal Professionnel ima prvu potpuno prirodnu i vegansku liniju za njegu kose

U prekrasnom, biljkama i cvijećem ispunjenom prostoru zagrebačkog Botaničkog vrta, L’Oréal Professionnel ekskluzivno je predstavio svoju prvu potpuno prirodnu i vegansku profesionalnu njegu za kosu Source Essentielle. Brojne pobornice korištenja prirodnih beauty proizvoda poput voditeljica Nevene Rendeli i Paole Valić te influencerica Maše Zibar, Željke Molnar, Donne Lugonje Petković, Marije Nikšić, Ane Karađole i Sandre Rončević, oduševila je jedinstvena formula Source proizvoda, koja sadrži od 80 do 100 posto visokokvalitetnih prirodnih sastojaka.

Source Essentielle namijenjen je svim ženama koje vole prirodan izgled i prepoznaju važnost njege kose prirodnim sastojcima. Četiri podlinije unutar brenda Source dizajnirane su tako da zadovolje sve specifične potrebe kose. Tako postoji linija za normalnu i tanku kosu, koja se sastoji od šampona i njege s do 99 posto prirodnih sastojaka na bazi listova bagrema i esencije aloe vere te linija za suhu kosu, koja se sastoji od šampona, maske i ulja kojima dominiraju cvijeće jasmina i sezamovo ulje s do 100 posto prirodnih sastojaka. Posebna linija za osjetljivo vlasište sastoji se od šampona na bazi cvjetova nevena i kamilice u kojem ima 80 posto prirodnih sastojaka, dok se linija za obojenu kosu sastoji od ulja i njege na bazi cvijeća lavande i plodova smokve s do 100 posto prirodnih sastojaka. Jedini razlog zbog kojeg sve formule nisu sto posto prirodne je taj da neke od njih, kako bi ostale stabilne, zahtijevaju sastojke koji mogu očuvati proizvod do 12 mjeseci.

L’Oréal Professionnel tim

Helena Malogorski, Marko Petek, Karolina Krupnicki Jurić,Ivona Trzić

Profesionalne performanse linije predstavila je Karolina Krupnicki Jurić, Salon development specialist za L’Oréal Professionnel, dok je doc. dr. sc. Marko Petek, s Agronomskog fakulteta dodatno pojasnio načine uzgoja i korištenja ljekovitih i aromatičnih biljaka, cvijeća te drugog bilja korištenih u Source proizvodima. Influencerica Helena Malogorski predstavila je prednosti veganskog načina života te njegov pozitivan utjecaj na duh, tijelo i okoliš.

doc. dr. sc. Marko Petek, s Agronomskog fakulteta

Helena Malogorski

„Inspiracija za nastanak Source Essentiellea bila je prirodna ljepota koja je izvor istinske ženske ljepote, a kojoj teže sve pripadnice nježnijeg spola. Željeli smo ženama omogućiti profesionalnu i prirodnu njegu kose iz udobnosti vlastitog doma te su naši stručnjaci uložili puno znanja, truda i vremena kako bismo dobili idealnu formulu u pogledu prirodnosti i učinkovitosti. Osim visokog udjela najkvalitetnijih prirodnih sastojaka ovaj proizvod ističe se i svojim praktičnim, ekološkim pakiranjem. Kako bismo očuvali okoliš osmislili smo sustav ponovnog punjenja pri čemu se svakom nadopunom štedi do čak 14g plastike i tako svojim korisnicama omogućili da zajedno s nama brinu o okolišu“, izjavila je Karolina Krupnicki Jurić, Salon development specialist za L’Oréal Professionnel.

Rita Rumora

Ana Karađole, Marija Nikšić, Željka Molnar, Donna Lugonja Petković

Paola Valić

Donna Lugonja Petković i Maša Zibar

Posebnost linije Source krije se u ekološki dizajniranim četvrtastim bočicama šampona, kako bi svaka od njih sadržavala maksimalnu količina proizvoda i minimalnu količinu plastike te zauzimala što manje prostora pri transportu. Svaka bočica može se dopuniti u salonu do tri puta uz 30 posto popusta pri svakoj nadopuni, čime se štedi prostor i čuva okoliš. Na poleđini pakiranja nalazi se oznaka proizvoda s jasno navedenim sastojcima, njihovim funkcijama i podrijetlom kako bi korisnice točno znale čime njeguju svoju kosu.

Nevena Rendeli

Iskustveni kutak

Cvjetni kutak

Iskorak L’Oréal Professionnela na trenutno vrlo atraktivno tržite visokokvalitetnih prirodnih proizvoda prigodno je predstavljen u idiličnom prostoru oko izložbenog paviljona u Botaničkom vrtu te dodatno uljepšan posebno osmišljenim cvjetnim dekoracijama. Tako su uzvanici mogli istražiti Source kutak ukrašen proizvodima iz sve četiri podlinije brenda i pobliže upoznati prednosti sustava ponovnog punjenja bočica, Cvjetni kutak gdje su mogli saznati o biljkama i cvijeću koje je korišteno u Source Essentielle proizvodima te Iskustveni kutak u kojem su ih dočekale vegetarijanske gastro delicije.

 

Foto: PR

Učitati još
Zatvori