Novi L’Oreal ruž za usne bit će najpopularniji drogerijski make up favorit u 2019.

Novi L’Oreal ruž za usne bit će najpopularniji drogerijski make up favorit u 2019.

Novi trendovi iz sezone u sezonu mijenjaju beauty svijet, no neki klasici uvijek ostaju naš favorit kada je u pitanju kako njega kože i kose, tako i svakodnevni make up. Među najpopularnijim make up proizvodima koji će u trenu začiniti ili čak u potpunosti transformirati svaki look ističe se ruž za usne. Jednostavan i efektan, praktičan i zavodljiv, ruž za usne svoje je mjesto pronašao unutar baš svake make up kolekcije i svake make up torbice u kojima već desetljećima igra ulogu moćnog make up favorita.

Iako su zadržali svoju popularnost sve do danas, i u svijetu ruževa za usne se kroz godine mnogo toga promijenilo. Posljednjih godina, kremasti ruž za usne koje su obožavale generacije žena zamijenio je izdržljivi tekući ruž. Svoju popularnost tekući ruž duguje spoju preciznosti u nanošenju, izdržljivosti i šarenoj paleti boje te raznolikosti finiša koji ostavlja na usnama. Baš poput crvenih i nude nijansa koje su očekivano oduševile sve beauty obožavatelje, mat efekt osvojio je beauty scenu efektnim izgledom i impresivnom izdržljivošću.

NAJPOPULARNIJI RUŽEVI ZA USNE NA SVIJETU

Nakon najluksuznijih beauty kuća, svoje varijacije na temu tekućih ruževa za usne s mat završnim efektom ponudili su drogerijski brendovi. Iako bitno pristupačniji, drogerijski tekući ruževi za usne s mat završnim efektom nisu razočarali, a Bourjois Rouge Edition Velvet i Maybelline SuperStay Matte Ink bili su toliko dobri da su se našli na listi najpopularnijih make up proizvoda na svijetu. Sada, omiljenim drogerijskim tekućim ruževima za usne s mat završnim efektom pridružuje se nova linija s potpisom brenda L’Oreal Paris koja je već izazvala veliki interes beauty publike.

Kao jedan od najpopularnijih drogerijskih brendova poznatih po odličnim proizvodima za njegu kože i kose, ali i po odličnim make up proizvodima u kojima su mnogi pronašli svoje make up favorite za kojima će bez razmišljanja posegnuti svaki dan, L’Oreal Paris uvijek je kreirao pomno promišljene proizvode koji su spajali inovativnost i perfekcionizam u kreiranju formula te eleganciju kada su dizajn i prezentacija u pitanju. Upravo takav je i njihov najnoviji make up proizvod za koji mnogi već pretpostavljaju da će biti jedan od najpopularnijih make up favorita u 2019. godini. Riječ je o liniji tekućih ruževa za usne s mat završenim efektom u možda najboljem izdanju dosad.

 ROUGE SIGNATURE – TEKUĆI RUŽ ZA USNE ZA 2019.

Nova Rouge Signature linija s potpisom kultnog drogerijskog brenda L’Oreal Paris donosi tekuće ruževe za usne u dvanaest raskošnih nijansi. Uz crvene, nude i bobičaste nijanse, zavodljivi i efektan izgled, ali i izdržljivost koja će novi L’Oreal ruž na vašim usnama zadržati besprijekornim, i to satima, donosi mu mat završni efekt.

Iznimno lagani na usnama, ali s moćnim pigmentom koji neće proći nezamijećeno, L’Oreal Rouge Signature ruževi za usne ove će godine biti onaj jedan savršeni make up proizvod u kojem ćete pronaći nanos raskošne boje za efektnu transformaciju i najjednostavnijih make up lookova. Kako izgleda na usnama i nekoliko divnih nijansi, otkrijte u nastavku.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori