Nevidljivi suhi šampon stigao u hrvatske drogerije

Nevidljivi suhi šampon stigao u
hrvatske drogerije

Otkako su se pojavili na tržištu, suhi šamponi u potpunosti mijenjaju pravila igre. Spašavaju u kriznim trenucima kad ne stignemo oprati kosu, a moramo prisustvovati nekom događanju, bilo poslovnom ili privatnom. Samo malo suhog šampona može kratkotrajno preobraziti frizuru, baš taman da izdrži sve zadatke koje imate pred sobom.

Ali upotreba krivog suhog šampona mogla vas je i u potpunosti odvratiti od korištenja ovog proizvoda ako su ostavili bijeli trag na tjemenu ili suviše matirali prirodni sjaj kose. Naravno da od suhog šampona ne očekujemo da nam opere kosu, štoviše, talog nakon dan-dva korištenja može stvoriti više štete nego koristi, ali omogućit će nam da tempiramo pranje i stiliziranje kose u trenutak koji nama odgovara.

Magic Shampoo

Odgovarajući suhi šampon upija ulja tako da u potpunosti eliminira znakove masne kose, daje teksturu i olakšava kreiranje frizure, a što je najbolje – potpuno je nevidljiv i unosi mirisnu notu u kosu. Jedan je takav suhi šampon upravo stigao u hrvatske drogerije. Radi se o L’Oréal Magic Shampoo, šampon za suho pranje s primamljivim predznakom “nevidljivi”. Osvježava i daje volumen kosi, za efekt čiste kose bez pranja, a ne ostavlja bijele tragove. Dostupan je u 5 neodoljivih mirisa.

Magično rješenje nanesite u 3 laka koraka:
1. dobro promućkajte prije upotrebe
2. nanesite na suhu kosu s udaljenosti od oko 30 cm od korijena
3. umasirajte vrhovima prstiju

Foto: Instagram, L’Oréal

Učitati još
Zatvori