Još jedan odličan drogerijski novitet koji želimo isprobati

Još jedan odličan drogerijski
novitet koji želimo isprobati

@lorealmakeup

Mjesec siječanj najavio je još jednu uzbudljivu godinu u beauty svijetu koja će, osim novih trendova, donijeti i pregršt novih proizvoda. Kao jedan od najpopularnijih drogerijskih brendova poznatih po odličnim proizvodima za njegu kože i kose, ali i po odličnim make up proizvodima, L’Oreal Paris uvijek je kreirao pomno promišljene proizvode koji su spajali inovativnost i perfekcionizam u kreiranju formula te eleganciju kada su dizajn i prezentacija u pitanju.

Novu godinu L’Oreal Paris započeo je s čak nekoliko novih make up noviteta koji su obogatili njihovu bogatu ponudu. Nakon Rouge Signature linije tekućih ruževa za usne, popularni drogerijski brenda predstavio je i novi korektor koji želimo isprobati.

NOVI L’OREAL KOREKTOR ZA 2019.

Tajna besprijekornog make up looka, bez obzira radi li se o jednostavnom i minimalnom ili glamuroznom i dramatičnom, krije se na samom početku – u njegovoj podlozi. Kako bi prekrili sve one sitne nedostatke i stvorili ujednačeni ten uvijek ćemo posegnuti za omiljenim moćnim make up duom – puderom i korektorom. I dok ćemo za puderom posegnuti kako bismo ujednačili ten, uloga korektora je prekrivanje svih onih sitnih nepravilnosti. Za novu godinu L’Oreal Paris je predstavio novi korektor koji je zapravo mnogo više od toga jer će odgovoriti na oba izazova stvaranja savršene make up podloge.

@lorealmakeup

L’Oreal Infaillible More Than Concealer je novi korektor iz popularne Infaillible linije pudera. Nakon odličnih pudera za svaki tip kože, Infaillible linija donosi i odličan korektor u kojem će mnogi pronaći svog novog make up favorita. Kao što mu i samo ime govori, L’Oreal Infaillible More Than Concealer više je od običnog korektora.

U 25 različitih nijansi, novi L’Oreal korektor u laganoj i izdržljivoj formuli donosi odlično prekrivanje svih sitnih nedostataka, ali i vrlo prirodan završni efekt. Zbog lagane formule koja se lako nanosi i blendira, novi L’Oreal korektor možete koristiti i umjesto pudera – kao savršenu podlogu koja će stvoriti besprijekoran ten i trajati cijeli dan.

@lorealmakeup

@lorealmakeup

@lorealmakeup

Učitati još
Zatvori