L’Occitane slavi 14. rođendan u Hrvatskoj i povodom toga daruje svoje kupce

L’Occitane slavi 14. rođendan u Hrvatskoj i povodom toga daruje svoje kupce

L'Occitane

L’Occitane je visokokvalitetni brend prirodne francuske kozmetike. Njegovo putovanje je započelo na provansalskoj tržnici prije više od 40 godina kada je osnivač brenda, tada 23-godišnji Oliver Baussan, počeo destilirati eterična ulja, a prvo na listi bilo je ulje ružmarina. Od tada, ljubav prema uporabi, ali i očuvanju biljaka počela je svakoga dana sve više rasti, a danas je brend prepoznatljiva žuta oaza neodoljivih mirisa i raskošnih tekstura obogaćenih najboljim sastojcima iz prirode. Žuta boja je boja L’Occitanea, ona slavi toplinu provansalskog sunca te toplinu i dobrodošlicu ove neponovljive regije.

L’Occitane je brend kojem je stalo

L’Occitane uvijek nastoji pomicati granice – inovacija, truda, razvitka, humanitarnosti i napretka. Njegovi zaposlenici su iznimno predani kontinuiranom istraživanju onog najboljeg iz prirode i stvaranju učinkovitih formula za dobrobit ljudi i našega planeta.

L'Occitane

Koliko je L’Occitane vjeran svojim načelima pokazuje i činjenica što je ovu izazovnu godinu započeo donacijom krema za ruke bolničkom osoblju u Hrvatskoj. Nedavno su njegovi zaposlenici završili humanitarnu utrku Race For Vision kojom su prikupljali sredstva za posebno osjetljivu skupnu – slijepe i slabovidne osobe, temeljem čega je L’Occitane Zaklada donirala 300.000 € neprofitnim organizacijama za očuvanje vida. Već u listopadu započinje i „L’OCCITANE za Dalmaciju“ – pošumljavanje dijelova Dalmacije stradalih u požaru u okviru nagrađivane kampanje Boranka (organizator: Savez izviđača Hrvatske), još jedan doprinos očuvanju biološke raznolikosti.

Obljetnice treba propisno proslaviti

L’Occitane proizvode potrebno je doživjeti da biste se zauvijek zaljubili u njih, preko neodoljivog mirisa do predivno nježnog dodira na koži. Stoga je ova godina i za brend i za kupce bila pomalo izazovna, no strogim pridržavanjem mjera sigurnosti provansalsko putovanje se nastavlja. U svim L’Occitane trgovinama provedene su najviše mjere zaštite, a estetske savjetnice naučile su nove tehnike prezentiranja tekstura, mirisa i učinkovitosti proizvoda.

L'Occitane

Lijepe trenutke i obljetnice treba propisno proslaviti pa je L’Occitane povodom svog rođendana pripremio vesele vijesti – od 15. 10. do 21. 10. 2020. pronađite omiljene žute proizvode na popustu od 15 % i razmazite svoju kožu kao nikada do sada. Odlične stvari dolaze u žutoj boji, pa ćete među odabranim žutim proizvodima naći poznatu Božanstvenu kolekciju za njegu lica, bademovo ulje i shake za tuširanje, višenamjenski balzam za cijelu obitelj Petit Remedy i brojne druge prodajne hitove. Uz svaku kupnju u trgovinama ili webshopu čeka vas prikladan slavljenički poklon – od omiljene kremice za ruke do raskošnog seta.

Više informacija pronađite na Instagramu i Facebooku, te na web stranici L’Occitanea.

Foto: PR

Preporuka

Zatvori