Jeste li znali da L’Occitane ima svoje niche parfeme?

Dok L’OCCITANE stvara interpretacije mnogobrojnih mirisa Provanse, Pierre Hermé, kao pravi virtuoz okusa, stvara jedinstvenu paletu užitaka. Nova suradnja L’OCCITANE i Pierrea Herméa korak je dalje u zajedničkom stvaranju i radu. U prosincu 2015. kreirali su kolekciju toaletnih voda s mirisnim kremama i sapunima za ruke. 2017. godine otvoren je inovativan koncept trgovine «86 Champs» u Parizu – s izlogom koji slavi sinergiju ekskluzivnih poslastica i luksuznih uljepšavajućih proizvoda, «Taste & Beauty». Sada su ta dva brenda spojila svoje talente u stvaranju inovativnih i briljantnih parfema. Neočekivane kombinacije osnova su ove ekskluzivne kolekcije mirisa: Eaux de Parfum „86 Champs“. L’OCCITANE je potaknuo kreatora okusa na stvaranje linije Eaux de Parfum, što je rezultiralo zamamnim fuzijama koje će osvojiti i najzahtjevnije nepce.

ŠEST JEDINSTVENIH NAČINA DA SE IZRAZITE

Za L’OCCITANE, kao i za Pierrea Herméa, miris je prije svega užitak. Nešto je nevjerojatno čarobno u trenutku kada nanosimo miris. Udišemo ga. Osjećamo se tako dobro, sretno. I kada god osjetimo taj miris na svojoj koži, ispunjava nas isti osjećaj. Možemo ga i podijeliti s drugima… L’OCCITANE i Pierre Hermé žele da svi pronađu svoj savršeni miris – zato je bilo savršeno logično kreirati ovu kolekciju parfema, od kojih svaki ima uistinu drugačiji karakter. Od opojnog bljeska crnog ribiza i rabarbare, do zavodljive elegancije ruže sa šafranom. Svaki Eau de Parfum postupno otkriva svoju puninu dok se nosi i polako razotkriva svoje lice na koži.

IZA SVAKOG OD ŠEST PARFEMA LEŽI PRIČA KOJA POTIČE MAŠTU

Za L’OCCITANE vrijednost ima samo onaj miris koji je izgrađen na prirodnim aromama. Ovi parfemi nisu iznimka tog pravila – svaki se temelji na sastojcima iz različitog bogatog i živopisnog geografskog područja. Njihovi sastojci i esencije uzdrmavaju uobičajenost i ruše konvencije, stvaraju mirise koji su istovremeno svježi, iznenađujući te pružaju zadovoljstvo i bude emocije. Snaga crnog ribiza susreće se sa živahnošću rabarbare. Energična mandarina daje balans dubini smilja. Sočnost maline stapa se s umjerenošću matcha zelenog čaja. Crni limun, vječne elegancije, preferira samostalnu izvedbu. Različit i zavodljiv, začinjen tek prstohvatom ambre, zaogrnut će vas velom intrige i misterije. Svaki od parfema komunicira svojim prirodnim sastojcima i teži samo jednom: zadovoljenju osjetila.

L'Occitane
L'Occitane
L'Occitane
L'Occitane
L'Occitane
L'Occitane

Foto: L’Occitane

0