U L’Occitane su stigli divni adventski kalendari koji kriju posebnu priču

U L’Occitane su stigli divni adventski
kalendari koji kriju posebnu priču

Od Božića nas dijeli nešto manje od dva mjeseca, a adventski kalendari već su počeli pristizati na police trgovina. Osim već tradicionalnim čokoladnim kalendarima, već se nekoliko sezona posebno veselim i beauty adventskim kalendarima, a jedan od njih je i onaj s L’Occitane potpisom. Svakog dana do Božića možete se razmaziti neodoljivim darovima za njegu lica i tijela, a L’Occitane ove godine vodi na čarobno putovanje u Provansu s Klasičnim & Premium adventskim kalendarima.

L’Occitaneov Klasični adventski kalendar dolazi u obliku knjige koja pripovijeda istinitu priču o stablu. Izgleda poput knjige o mitovima i legendama, a njime se zapravo prati priča o stablima badema u Provansi te na taj način svatko može otkriti ovaj simbol Provanse i pročitati priču i biološkoj raznolikosti. Osim što donosi divne mirisne proizvode, nakon što otvorite sva vratašca na kalendaru, možete biti kreativni i u samo nekoliko poteza i rezova svoj adventski kalendar pretvoriti u lijepu sliku!

Tu je i Premium adventski kalendar koji skriva 24 najprodavanija raskošna proizvoda za njegu i luksuzne mirise, a jedinstven je po svojem pokretnom dizajnu. Svakog dana možete otvoriti ladicu i otkriti savjet kako njegovati prirodu.

Govoreći o prirodi, treba spomenuti da se L’Occitane pridružio akciji Boranka za podizanje svijesti građana, pogotovo mladih, o važnosti šuma, zaštiti prirode, posljedicama globalnog zatopljenja te prevenciji i zaštiti od požara. Kao partner projekta pridružio se i L’OCCITANE, koji omogućava sadnju 1.000 sadnica!

Foto: PR

Učitati još
Zatvori