Repigmentacijski regenerator za izrazitiju boju kose

Repigmentacijski regenerator za
izrazitiju boju kose

Po prvi put, kultni brend Leonor Greyl za prirodnu njegu kose svojih 50 godina iskustva koristi u spajanju tehnika bojanja sa svojim postojećim tretmanima za stvaranje nove kolekcije: SOIN REPIGMENTANT.

U razvoju novih proizvoda Soin Repigmentant koji se sastoje od 5 razli – čitih nijansi, predsjednica Caroline Greyl i njezin suprug David Thomas Brooks, direktor proizvodnje i istraživanja, pozvali su jednog od najboljih frizera za bojanje na svijetu, pariškog stručnjaka Stéphanea Pousa. Od samog otvaranja svog prvog salona u Parizu u ulici Ober – kampf, Stéphane je vjerovao u proizvode Leonor Greyl i radio s njima. Stoga je bilo prirodno surađivati s njim na razvijanju linije Soin Repigmentant. Caroline i Stéphane poznaju se više od 20 godina i njihova ideja da surađuju pojavila se sasvim prirodno.

96% PRIRODNI SASTOJCI

Soin Repigmentant spaja pigmente za bojanje s formulom koja se sastoji od 96% prirodnih sastojaka. Uz redovito korištenje, svaka nijansa boje kose, bila prirodna ili ne, postaje ljepša. Kapilarno vlakno se popravlja, ojačava i dubinski restrukturira.

Prirodni i zaštitni REGENERATOR

Sukladno DNK Leonor Greyl, Soin Repigmentant se sastoji od preko 96% prirodnih sastojaka, u koktelu snažnih ulja koji pomažu u zaštiti vlasi kose, a istovremeno je čine raskošnijom. – Ulje sjemenki bijele limnante, bogato nezasićenim masnim kiselinama, poboljšava postojanost pigmenata u boji, jača kosu i čini je glatkom. – Proteini badema i riže popravljaju i štite kapilarna vlakna. – Babasu maslac (iz Južne Amerike), bogat trigliceridima, hrani i omekšava dehidriranu kosu, osobito kada je izložena čestim kemijskim postupcima. Njegova formula koja ne nadražuje kožu zajamčeno je bez konzervansa i ne sadrži sulfate, parabene ili silikone.

Soin Repigmentant dolazi u pet nijansi koje su namijenjene poljepšavanju svake boje kose, bila ona prirodna ili ne, od najsvjetlije do najtamnije.

Upotreba

Nakon šamponiranja, na kosu osušenu ručnikom nanesite proizvod od vlasišta do vrhova. Ostavite da djeluje manje od 5 minuta, dodajte vodu i raščešljajte. Dobro isperite.

Kada koristiti

Koristite nakon svaka dva do tri pranja kako biste produžili postojanost boje nakon pranja kose da pojačate tonove. Proizvod će se prirodno isprati nakon tri pranja. Ne pokriva sijedu kosu i ne ostavlja mrlje. Pakiranje Tuba od 200 ml Cijena: 330 kn

Foto: PR

Učitati još
Zatvori