Šampon za njegu kose s pramenovima

Šampon za njegu kose s pramenovima


Zaštititi kosu s pramenovima i njen sjaj učiniti trajnijim?

Kao odgovor na ova dva izazova, šampon za njegu kose Sublime Mèches Leonor Greyl, najnovija kreacija u liniji koja već obiluje visokokvalitetnim proizvodima, odmah je postao dio nezaobilaznog rituala u svijetu ljepote.

LEONOR GREYL OSLUŠKUJE ŽENE…

Otkako ženama daje savjete o njezi kose visokokvalitetnim i potpuno prirodnim proizvodima, Leonor Greyl kao rijetko tko poznaje složene i strastvene odnose žena s njihovom kosom.

Kosa je blistavi simbol ženstvenosti, znak životne snage, pokazatelj raspoloženja i zanosa – žene vole i obožavaju svoju kosu, ali često žele da je drukčija: ravna kada je kovrčava, plava kada je crna, voluminoznija kada je tanka. Jednom riječju, uvijek žele promjenu.

…I NJIHOVE ŽELJE ZA PROMJENOM

Bilo da želite promijeniti frizuru a zadržati svoj prepoznatljiv izgled, prekriti sijede vlasi ili vratiti intenzitet prirodnoj boji, pramenovi su u modi i svi ih vole. No, da bi ovaj ritual – koji je manje bezazlen nego se čini – ostao zadovoljstvo, valja obratiti pažnju na dva ključna problema: kako što dulje održati blistavim te obojene pramenove koji nas vesele, a istovremeno njegovati vlasi kose i vlasište koji su tim za njih traumatičnim postupkom postali osjetljivi, čemu se još pridružuju i ostale traume (četkanje, isušivanje sušilom za kosu, bojanje, itd.) koje se akumuliraju tijekom godina?

S tim se ciljem Leonor Greyl, kao i prethodnih više od 45 godina, okrenula prema onoj nevjerojatnoj farmakopeji koja se nalazi u prirodi i u njoj pronašla najbolje sastojke za stvaranje šampona koji zadovoljava ova dva zahtjeva: Sublime Mèches.

CILJANI PRISTUP ZA POSEBNE POTREBE

Budući da se na kosu s pramenovima ne primjenjuje jednak postupak kao i za obojenu kosu, potrebna joj je drukčija, njoj prilagođena pažnja. Zbog te tehnike posebno trpe njena duljina i vršci. Donoseći mnoštvo hranjivih aktivnih sastojaka koje zahtijevaju ti osjetljivi dijelovi, šampon Sublime Mèches ih smiruje, popravlja i uljepšava. Formuliran bez sulfata (što dopušta upotrebu na kosi koja je bila podvrgnuta brazilskom feniranju), bez parabena i glutena (koji je značajan i slabo poznat alergenski čimbenik), posebno je namijenjen za osjetljiva vlasišta.

Objavu dijeli Deanna Salazar (@dskup)

STRUČNOST LEONOR GREYL ZA INOVATIVNU, PRIRODNU NJEGU

Od prvog dana, nadahnuće za svoje proizvode Leonor Greyl nalazi u prirodi. Slijedom ove početne filozofije, šampon Sublime Mèches rezultat je mješavine triju biljaka: primorskog kelja, koji štiti boju pramenova smanjivanjem razine oksidacije lipida; bezglutenskog proteina kvinoje, koji restrukturira ljuskaste stanice kose; i amaranta, koji dubinski njeguje oštećenu kosu zahvaljujući svojim aminokiselinama.

Ovo trojstvo nježnosti, čistoće i snage pruža više nego savršen učinak: oživljenu blistavost, produljen sjaj i intenzivnu hranjivost. Sublime Mèches odgovara na sva ta pitanja i ženama dopušta divnu slobodu ne samo da ostvare svoj izazovan izgled a pritom ne oštete kosu, nego i da te želje izgledaju prelijepo i trajno.

Pakiranje: bočica od 200 ml
Preporučena maloprodajna cijena: 288 kn

 

Foto: Instagram, Leonor Greyl

Učitati još
Zatvori