Proizvod koji će pružiti novi život oštećenoj kosi

Ovakva se mala čuda ne događaju svaki dan. Novi Leonor Greyl Shampoo Reviviscence nastavlja stopama veličanstvene Masque Quintessence. Više od šampona, on je spasilac kose! Posljednje utočište za sve “izgubljene slučajeve” i za kosu kojoj je očajnički potrebna pomoć. Ovaj šampon ne samo da ispunjava svoj osnovni zadatak čišćenja vlasišta i kose, nego je prije svega nevjerojatan tretman za popravak vlakana kose, čudesni regenerator i “iscjelitelj” za dehidriranu, oštećenu i izuzetno lomljivu kosu.

REVIVISCENCE: NOVI ŽIVOT ZA OŠTEĆENU KOSU

Kad je Vaša kosa prekoračila fazu normalnog oštećenja…
Kad kosu pod prstima osjećate kao slamu…
Kad je bojanje, peglanje i izvlačenje pramenova toliko izlomilo i oštetilo kosu da više ne znate što učiniti kako bi ona ponovo dobro izgledala…
Kad je Vašoj kosi dosta svega i spremna je odustati…

Ona zaslužuje Reviviscence, šampon posebno stvoren za oštećenu kosu i ima samo jedan zadatak: oživjeti kosu.

Već od prvog nanošenja, vlakno kose se obnavlja i ponovo dobiva teksturu, vraća mu se mekoća, snaga i vitalnost. Kosa dehidrirana tretmanima peglanja, oslabljena bojanjem ili izvlačenjem pramenova ili oštećena svim oblicima suhoće, trenutno obnavlja podatnost, sjaj te izgled i blistavost zdrave kose. Nevjerojatno laka za oblikovanje, Vaša kosa pokazuje svoju prirodnu ljepotu, bujnost i vitalnost.

REVIVISCENCE, TAJNE FORMULE

Imajući u vidu svu stručnost Leonor Greyl, nepotrebno je isticati da kremasta formula šampona sadrži pravu riznicu prirodnih sastojaka. Njegova je čudesna i božanstveno mirisna tekstura nektar što ga vaša žedna kosa upija s užitkom. Amarant je biljka s brojnim ljekovitim i hranjivim prednostima, uključujući vitamine i proteine. Od pradavnih vremena koristili su ga Indijanci i Inke zbog njegovih izrazito hranjivih svojstava. Ekstrakti ove biljke pojačavaju hidraciju vlakana kose. Morska lavanda, biljka koja raste u slanim močvarama Bretanje, izuzetno je bogata proteinima i aminokiselinama. Djeluje na obnavljanje teksture i jačanje oslabljene kose.

Proteini svile upotpunjuju ovo “0oživljavanje” najoštećenije kose što rezultira nevjerojatnim sjajem i podatnošću koja olakšava oblikovanje.

REVIVISCENCE, TAJNE KORIŠTENJA

Nanesite na mokru kosu. Upotrijebite količinu koja odgovara duljini kose. Umasirajte u vlasište i postupno dodajte mlake vode da stvorite pjenu. Proizvod primijenite dvije do tri minute na oštećenim vrhovima da bi mogao ostvariti svoje djelovanje. Temeljito isperite, završavajući s hladnom vodom. Za najbolje rezultate koristite zajedno s Masque Quintessence dva ili tri puta mjesečno.

Proizvodi Leonor Greyl dostupni su u sljedećim Douglas parfumerijama:

  • Zagreb – Trg bana Jelačića 2 i Centar Cvjetni – Trg Petra Preradovića 6
  • Rijeka – Korzo 6c
  • Zadar – Supernova, Ulica Akcije Maslenica 68
  • Solin – Matoševa 10
  • Split – Ulica kralja Tomislava 7
  • Dubrovnik – Nikole Tesle 2

i u frizerskom salonu Teuta, Zagreb, Tkalčićeva 77.

Foto: PR, Instagram

0