Prirodna kozmetika Lavera predstavljena je i kod nas

Prirodna kozmetika Lavera
predstavljena je i kod nas

Veliki ljubitelji prirodne kozmetike bit će iznimno sretni kad otkriju da je kod nas stigao brend Lavere povodom čega je prije nekoliko dana održan event. Rox Beauty je postao ekskluzivni distributer brenda Lavera za cijelu regiju i željeli su predstaviti neke od najznačajnijih i najprodavanijih proizvoda brenda. O Laveri kao brendu puno bi se dalo pričati, s obzirom na to da je osnovan prije više od 30 godina, točnije 1987. godine.

Lavera od samih početaka njeguje svoje osnovne principe, a to su strast i duboko uvjerenje da se istinska njega i zdravlje kože nalazi isključivo u prirodi. Lavera koristi samo pažljivo odabrane sastojke organske kvalitete, a same sirovine su već od samih početaka, od uzgoja, pod velikim nadzorom. Optimalan sastav samo nekoliko prirodnih sastojaka u idealnom i uravnoteženom omjeru, tipičan je za Laveru. No, kako bi se oslobodile tvari iz biljnih sirovina tu uskače vrhunski znanstveni pristup i najsuvremenija tehnologija.

Lavera proizvodi voljeni su već više od 30 godina

Oko 280 Lavera proizvoda, širi se kroz čak 14 kategorija – njega i čišćenje lica, njega tijela, kose, oralna higijena, njega za zaštitu od sunca, dječja kozmetika, dezodoransi… Lavera omogućava prirodnu njegu svih tipova kože, a posebno one osjetljive. Linija Basis Sensitiv, koja također pokriva više kategorija, jedna je od prvih linija te je proizvedena 1987. godine, i do danas je ostala jedna od najomiljenijih diljem Europe. Naravno, u obnovljenom ruhu i još uvijek vrhunske formule.

Više od 300 sastojaka Lavera kozmetičkih proizvoda potiče iz organske proizvodnje. Svi su proizvodi klimatski neutralni, a sva pakiranja su 95% od recikliranih materijala. Proizvodi se ne testiraju na životinjama te se brend ponosno nalazi na PETA cruelty-free listi. Liniju Lavera proizvoda možete kupiti kod Rox Beauty partnera – u bio&bio dućanima te u dm-u, a uskoro i u Bipi. Dostupni su vam i online na linku.

Foto: Instagram

Preporuka

Zatvori