Najnovija Urban Decay maskara ima četkicu kao ni jedna dosad

Najnovija Urban Decay maskara ima
četkicu kao ni jedna dosad

Urban Decay je do nedavno bio vrlo miran, no onda su nas dočekala mnoga uzbudljiva lansiranja novih proizvoda. Uz već popularnu Naked Ultraviolet paletu sjenila, sad vam je dostupna i Urban Decay Lash Freak maskara, njihova najintenzivnija maskara do sad, s vrlo posebnom asimetričnom četkicom za bolje nanošenje.

Asimetrična četkica za natprosječne trepavice

Lash Freak maskara pruža trepavicama intenzivni volumen uz pomoć svoje prepoznatljive asimetrične četkice. Ona trepavice produljuje, podiže i uvija za dramatičan izgled očiju. Uzbudljiva, ultra pigmentirana, formula Lash Freak maskare kreirana je tako da se ne trusi i u potpunosti je cruelty-free, a četkica je dizajnirana tako da obujmi svaku trepavicu s maksimalnom količinom formule za ekstremni volumen i definiciju.

Njezin vrh definira i razdvaja čak i najsitnije dlačice, dok ih zakrivljena strana podiže već od korijena. Ovaj najnoviji dodatak Urban Decay brendu tvrdi da će vam pružiti 23,6 puta više volumena i 40 posto duže trepavice od prosječne maskare. Uz to, ona će i nakon 20 sati nošenja izgledati besprijekorno, bez obzira na ljetne vrućine.

Urban Decay Lash Freak maskaru možete nabaviti online. Dostupna je u klasičnom pakiranju i u manjem, travel izdanju.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori