Journal Beauty Week darivanje: Osvojite lasersko uklanjanje dlačica u Nokti.hr & Beauty Boutique

Journal Beauty Week darivanje: Osvojite lasersko uklanjanje dlačica u Nokti.hr & Beauty Boutique

Proljeće nam je stiglo, a ljeto sve bliže, stoga je savršeno vrijeme za makeover. Nakon toga ćemo se osjećati obnovljeno i spremno dočekati toplije dane. Upravo zato smo za vas, u suradnji s našim dragim partnerima i suradnicima, pripremile Journal Beauty Week darivanje u sklopu kojeg vam donosimo brojne beauty tretmane. Oni će vam definitivno unijeti pozitivu u dane pred nama. K tome ćete se nesumnjivo osjećati ljepše i samouvjerenije – baš na vrijeme za ljeto! Treći tretman po redu je lasersko uklanjanje dlačica u Nokti.hr & Beauty Boutique salonu. Što točno uključuje ovaj tretman doznajte u nastavku.

Riješite se dosadnih dlačica s bilo kojeg dijela tijela

Ako niste zadovoljni brijanjem, čupanjem pincetom ili drugim vrstama depilacije i epilacije za uklanjanje neželjenih dlačica, lasersko uklanjanje može biti opcija koju vrijedi razmotriti. Lasersko uklanjanje dlačica jedan je od najtraženijih tretmana. Radi se o medicinsko kozmetičkom postupku kojim se svjetlosnom energijom lasera uklanjaju neželjene dlačice. Energija lasera prodire nekoliko milimetara u kožu kako bi se dosegnuo korijen dlačica i spriječije njezino opskrbljivanje hranjivim tvarima. Tada dlačica raste još nekoliko dana i u konačnici ispada.

Za razliku od IPL uređaja, kod lasera je zraka koja se imitira svaki put ista – iste jačine i iste valne duljine, koncentriranija je te djeluje u dubinu. Što je koža svjetlija, a dlaka tamnija postižu se bolji rezultati. Stoga se savjetuje da prije tretmana ne boravite na suncu i ne idete u solarij jer tamnija koža upija više energije te su rezultati slabiji i veće šanse za razvoj nuspojava u obliku crvenila ili otečenosti tretiranog područja. Zahvaljujući novim tehnologijama Nokti.hr & Beauty Boutique u svom radu koristi tri vrste lasera – Alexandrite, Yag i Diodom laser. U nastavku otkrijte kako možete osvojiti čak 5 tretmana laserskog uklanjanja dlačica na području tijela po vašem izboru u ovoj zagrebačkoj beauty oazi.

Journal x Nokti.hr & Beauty Boutique giveaway

Jedna dobitnica ima priliku osvojiti 5 tretmana za lasersko uklanjanje dlačica na području po svom odabiru, u Nokti.hr & Beauty Boutique salonu. Sve što morate napraviti kako biste osvojili ove tretmane:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @nokti.hr_beautyboutique Instagram profil
  3. Komentirati tko bi se od vaših prijatelja posebno razveselio ovim tretmanima

Igramo se na Journal.hr Instagramu do petka, 16. travnja 2021. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti sretnu dobitnicu. Sretno!

Igramo se ispod ove objave:

Pravila nagradnog natječaja možete pročitati ovdje.

Update članka: Sretna dobitnica je Sara Dolenec. Čestitamo!

Foto: Pexels

Učitati još
Zatvori