Ovaj multitasking proizvod na glasu je kao najbolji balzam na svijetu

Ovaj multitasking proizvod na glasu je kao
najbolji balzam na svijetu

To bi mogla biti ljubav na prvo nanošenje, pogotovo za one koji su pomalo ovisni o njegujućim balzamima. Ako još uvijek niste našli neki brend koji vam se dovoljno svidio da bi mu bili stvarno odani onda je Lanolips 101 Ointment savršen izbor za vas. Možda zvuči pomalo dramatično, ali sudeći po ocjenama i komentarima beauty entuzijastica diljem svijeta, ovaj multitasking proizvod uistinu je zaslužio samo riječi hvale. Njegova formula odlična je za njegu usana, ali i nadražene kože i rana. Poput zaštitne opne, on štiti područje na koje ste ga nanijeli, održava ga čistim i eliminira osjećaj peckanja.

Lanolips 101 Ointment ima brojne benefite zahvaljujući čistom australskom lanolinu koji se nalazi u njegovoj formuli. Način na koji je formuliran znači da se stapa s toplinom vaših prstiju i daje prirodan sjaj usnama, a može se nositi i kao highlighter. Gustoća mu je točno onakva kakvu biste poželjeli od jednog balzama, nije ni pregusta i ljepljiva, ali nije ni prerijetka. Radi se o uistinu svestranom proizvodu.

Lanolips 101 Ointment je ultimativni hero proizvod

Otkako je kreiran originalni 101 Ointment višenamjenski super balzam, brend je lansirao i druge dodatke liniji. Oni bi se isto mogli pridružiti vašim favoritima jer su veoma hvaljeni. Među njima se posebno ističu Allover Golden Dry Skin Salve i originalni Golden Dry Skin Salve. Balzam je uvijek dobro imati uz sebe za one trenutke kad vam je potrebna doza sjaja ili njega kože, a Lanolips je na glasu kao jedan od najboljih na svijetu.

Beauty entuzijastice ističu da drže jedan pored računala za osvježenje i njegu tijekom radnog vremena, dok im drugi stoji na noćnom ormariću kako bi ga svake večeri mogle nanijeti na usne kao masku. Naravno, neizbježan je i jedan primjerak u torbi kako bi ga mogle svugdje nositi sa sobom. Tvrde da nije bilo situacije koju Lanolips 101 Ointment nije mogao popraviti. To je, bez sumnje, ultimativni hero proizvod.

Lanolips 101 Ointment možete nabaviti ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori