Limitirano blagdansko izdanje omiljenog Lancôme La vie est Belle parfema
Limitirano blagdansko izdanje omiljenog Lancôme La vie est Belle parfema

Limitirano blagdansko izdanje omiljenog
Lancôme La vie est Belle parfema

Blagdani su tu, a jedna od omiljenih aktivnosti božićnog perioda nam je darivanje najbližih. Ovih blagdana Lancôme je u jedinstvenoj suradnji isključivo za hrvatsko tržište reinterpretirao La vie est Belle miris. Gdje se umjetnost i kreativnost susreću s ljepotom, rađa se izvanredno.

lancome blagdansko izdanje

Dodir profinjenosti

La Vie Est Belle francuski je izraz koji znači “život je lijep” te govori o odabiru vlastitog puta do sreće i inspiriranju drugih. Blistava bočica mirisa pod nazivom “le sourire de cristal” (“kristalni osmijeh”), ima zaobljen otisak osmijeha u srcu. Završni dodir profinjenosti: vrpca vezana oko grla bočice simbolizira dva krila slobode. Upravo su ta krila slobode poslužila za inspiraciju lokalnoj modnoj kući Boudoir koja ih je kreirala u tri različita izdanja predstavljena na njihovoj modnoj reviji 6. prosinca 2023. u Novinarskom domu u Zagrebu.

lancome la vie est belle blagdansko izdanje

Omiljeni parfem u novom ruhu

La vie est Belle miris u novome modnome ruhu s potpisom Boudoir možete pronaći isključivo na Lancôme blagdanskom podiju od 11. do 24. prosinca u City Centar One West.  Dodatno, čitav period trajanja blagdanskog podija miris se može dodatno personalizirati uz graviranje na bočicu, a bilo koji kupljeni Lancôme proizvod može postati luksuzni dar uz blagdanske poklon kutije ili bogati ukrasni papir. Profinjen dizajn kutije prikazuje prekrasnu Lancôme ružu u sjaju blagdanske, čarobne noći. 

Koji su trendovi i kako se našminkati za novogodišnju noć svojim gostovanjem na podiju otkriti će 12. prosinca Milan Zorić regionalni makeup artist brenda Lancôme. Milan je mladi i karizmatični vizažist koji se ističe bogatim iskustvom u svijetu ljepote, a odnedavno uz Lancôme nastupa diljem regije kao edukator te kreira lookove vrijedne priznanja. 

Milan Zorić
Milan Zorić

 Ovih blagdana darujte jedinstveno! Darujte iskustvo. Darujte izvanredno iz Lancôme svijeta ljepote. 

Foto: PR, Marko Dukić

Učitati još
Zatvori