Lancôme predstavio novi miris za žene – Idôle

Idôle

Lancôme, jedan od vodećih svjetskih brandova luksuznih proizvoda za ljepotu ispisuje svoju mirisnu povijest lansiranjem novog parfema za žene, IDÔLE. Nakon 7 godina od lansiranja parfema La vie est belle, Idôle je poziv na osnaživanje žena diljem svijeta, te potiče mlade ljude da osmisle vlastite priče o uspjehu. Individualni uspjeh koji se dijeli i prenosi dalje da bi potaknuo druge da vjeruju u sebe i da zauzvrat uspiju.

U ugodnoj i pozitivnoj atmosferi, gotovo 270 uzvanika iz svijeta medija, influencera i poslovnih klijenata uživali su isprobati novi mošusni i cvjetni chypre miris.

Njegove kreatoricesu tri parfumerke: Shyamala Maisondieu, Adriana Medina i Nadège Le Garlantezec.

Esencija ružinih latica iz održivog uzgoja u turskoj provinciji Isparta ekskluzivno je proizvedena za Lancôme. Uz vrtne ruže uzgojene u Francuskoj, savršeno se uklapa s notama bergamota, kruške i španjolskog jasmina iz Indije te donosi dašak „čistoće i sjaja” uz koji svaka žena može započeti svoju priču.

Raskošan i blag, svjež i zavodljiv, Idôle je miris koji poručuje mnogo i blješti na svjetlu.

Zašto Idôle?

Idôle

Jer u svakoj ženi postoji idol i jer je svaka žena idol. Poziv na to da vjerujete u sebe, da nadmašite sebe, da utirete novi put: onaj vlastiti. Mnoga tehnička postignuća i inovacije temelje se na uvjerenju da je nemoguće samo mogućnost koja čeka na ostvarenje. Primjer toga je i bočica parfema Idôle – najtanja na svijetu sa svojih 15 mm debljine. Nije li to više od postignuća?

Idôle je simbol odvažnosti, dokaz neograničenih mogućnosti. Kao kolektivni izum, Idôle se pojavio zahvaljujući kombinaciji triju talenata. Tri izumiteljice parfema s tri kontinenta, tri senzibiliteta, a jedna ljubav prema mirisima.

I ovdje se brand širi na novi teritorij koji je do sada bio u potpunosti neistražen, a to je ”čistoća”. Kao nova vrsta mošusnog ciprenog cvjetnog mirisa, Idôle miris je ujedno nježan i moćan. U samom srcu formule cvjetni je akord, kojeg odlikuje esencija latica ispartanske ruže iz Turske, rađena ekskluzivno za Idôle i ujedno sam (iskričav) potpis mirisa.

Idôle

Idôle predstavlja do sada najmlađa ambasadorica branda, američka glumica Zendaya Coleman. Kao lice parfema Idôle, Zendaya utjelovljuje novu generaciju žena koje svojim uspjehom nadahnjuju druge, pomiču uobičajene granice i daju svoj doprinos promjenama u svijetu.

Kome Lancôme posvećuje Idôle?

Svakoj ženi koja odlučno i moćno kroči kroz život, koja ostaje na putu optimizma i samopouzdanja, koja odbija kompromise i uvijek ostaje vjerna sebi, koja se uključuje s odlučnošću i apsolutno živi svoj život, koja vidi svoje uspjehe kao sredstvo, a ne kao cilj, koja pomiče granice i stvara svijet budućnosti.

Foto: PR

0