I L’Oreal ima masku koja će vam pomoći u borbi protiv prištića

I L’Oreal ima masku koja će vam
pomoći u borbi protiv prištića

U posljednjih nekoliko godina, drogerijski beauty brendovi i njihovi sve bolji, inovativniji i raskošniji proizvodi našli su se uz bok beauty kuća i najluksuznijih beauty favorita. Beauty brend L’Oreal jedan je od naših drogerijskih favorita kojem se uvijek okrećemo u potrazi za novim proizvodima koji će obogatiti našu svakodnevnu rutinu. Od proizvoda za njegu kože do odličnih boja za kosu i nekih od najboljih make up proizvoda koje možemo pronaći na policama drogerija, L’Oreal unutar svojih linija donosi gotovo svaki beauty proizvodi koji možemo poželjeti.

Baš poput svjetskih beauty trendova koje stvaraju najluksuznije i najprestižnije beauty kuće, drogerijski brend L’Oreal je u posljednjih nekoliko sezona stavio naglasak na kreiranje inovativnih proizvoda za njegu kože lica među kojima su se kao jedan od najpopularnijih istaknule tri odlične maske na bazi gline. Uspješnoj liniji maska na bazi gline L’Oreal je sada dodao novu masku. Obogaćena morskim algama, nova L’Oreal Pure-Clay Blemish Rescue maska za lice bit će vam novi omiljeni proizvod u borbi protiv prištića.

NOVA L’OREAL MASKA – NOVI FAVORIT U BORBI PROTIV PRIŠTIĆA

Nakon iznimno uspješne tri maske na bazi gline koju još uvijek možete pronaći na policama drogerija, L’Oreal je za novu sezonu pripremio i novu masku s glinom u glavnoj ulozi među sastojcima kojoj se ovog puta pridružuju morske alge. Kombinacija tri različite gline, jednog od trenutno najpopularnijih sastojaka u svijetu beauty proizvoda za njegu lica, i morskih algi stvorila je savršeni spoj za borbu protiv onih tvrdoglavih prištića.

Za razliku od većine maski namijenjenih koži sklonoj aknama koje se nerijetko ističu kao iznimno agresivne i iako nas rješavaju prištića, istovremeno iznimno isušuju ostatak kože, nova L’Oreal maska za lice donosi moćno djelovanje, ali istovremeno ostaje nježna prema vašoj koži. Ako imate problema s aknama, L’Oreal donosi možda onu savršenu masku za lice koju ste tražili.

Najsličnija GlamGlow Supermud Clearing Treatment Ahava Mineral Mud maskama za lice koja su oduševila beauty svijet, nova L’Oreal maska za lice donosi iznimne rezultate kada je borba protiv akni u pitanju, ali, baš poput maske brenda Ahava donosi dodatnu dozu hidratacije koje je problematičnoj koži itekako potrebna.

Novu L’Oreal masku uskoro ćete moći pronaći na polici svake drogerije.

Učitati još
Zatvori