Journal čitateljice ocjenjuju: Ovo je najbolja krema za ruke
Journal čitateljice ocjenjuju: Ovo je najbolja krema za ruke

Journal čitateljice ocjenjuju: Ovo je
najbolja krema za ruke

Iako nam je početak siječnja priredio lijepo i sunčano, druga polovica siječnja donijela je sasvim drugu priču. Naime, zadnjih dana zameo nas je snijeg, a niske temperature otjerale su nas u naše omiljene debele džempere, kape, šalove i rukavice. Niske temperature, snijeg i tmurno vrijeme znači da smo napokon zakoračili u duboku zimu. Zima je inače razdoblje u kojem naša koža zahtjeva više njege i brige. Točnije, zimi koža ima tendenciju pucanja ako je previše izložena hladnom i suhom zraku.

Njega kože ze vrijeme zimskih mjeseci izrazito je bitna. Ponekad zimi najviše stradaju naše ruke, a upravo zbog toga njima vrijedi posvetiti dodatnu pažnju. Kreme za ruke u zimskim mjesecima postaju nam svojevrsni holy grail proizvod. Ona je neizostavan proizvod u našoj torbici, a u hladnijim mjesecima apsolutno spašava našu kožu. Mi smo odlučili pronaći najbolju kremu za ruke koja će vas spasiti ove zime, a koju ste izglasale kao najbolju donosimo u Journal čitateljice ocjenjuju rubrici. U našoj rubrici Journal čitateljice ocjenjuju želja nam je dotaknuti se svake beauty kategorije beauty – od make upa, preko skincare proizvoda, parfema do proizvoda za njegu kose i noktiju. Ovog puta na red je došla krema za ruke koja se polako i sigurno smjestila kao stalan gost u našu beauty rutinu, a top beauty proizvode koje ste već birale potražite ovdje.

Najpopularnije kreme za ruke među kojima ste mogle izabrati vaš favorit

Kao što smo već spomenuli krema za ruke esencijalan je proizvod tijekom zimskih mjeseci. No, pronalazak idealne kreme za ruke zna biti zahtjevan posao. Neke kreme će samo kratkoročno hidratizirati kožu, no brzo će gotovo ispariti. Kao da ruke nismo ni namazali. Zato zimi gravitiramo, bogatijim i masnijim kremama koje će dubinski hidratizirati našu kožu.

Dakle, za vrijeme zimskih mjeseci biramo kreme koje dubinski hrane našu kožu i one uz pomoću kojih ćemo preživjeti zimu. Jasno je da ne postoji krema za ruke koja će nas maksimalno štiti od vjetra i hladnoće, ali težimo onim kremama koje će našu kožu nakon hladnog vremena revitalizirati. Mi smo upravo bili u potrazi za takvom kremom za ruke. Izdvojili smo kreme za ruke koje mnoge od nas vole, s nalaze se i na popisu najpopularnijih na tržištu te smo vas pitali koja vam je najdraža. Na našem popisu su se tako našle: Kiehl’s Ultimate Strength Hand Salve, L’Occitane Karite krema za ruke, Nivea 3u1 Repair krema za ruke, Ziaja Ceramidi krema za ruke i Dove Essential Nourishment krema za ruke.

Koja krema za ruke je osvojila najviše glasova?

Na prvom mjestu najbolje kreme za ruke našla se L’Occitane Karite krema za ruke s osvojenih 70% glasova. Činjenica da je upravo ova krema dobila većinski broj glasova naših čitateljica dokazuje da je zbilja najbolja na tržištu i voljena od strane mnogih.

Na drugom mjestu najbolje kreme za ruke smjestila se Ziaja Ceramidi krema za ruke s osvojenih 20% vaših glasova. Ziaja krema za ruke hranjive je teksture i vašu kožu čini hidratiziranom čak i po najgorim vremenskim uvjetima.

Na trećem mjestu najbolje kreme za ruke našla se Kiehl’s Ultimate Strength Hand Salve s osvojenih 6% vaših glasova. Kiehl’s proizvodi uvijek su naši favoriti stoga ne čudi činjenica da se upravo njihova hranjiva krema za ruke našla na trećem mjestu najboljih.

Tron četvrtog mjesta najbolje kreme za ruke dijele Nivea 3u1 Repair krema za ruke i Dove Essential Nourishment krema za ruke s osvojenih 2% vaših glasova. Ove kreme apsolutni su must-have torbice svake žene i upravo zbog tog razloga nalaze se na našem popisu omiljenih.

Stay tuned i zapratite naš Instagram profil kako ne biste propustile sljedeće ocjenjivanje popularnih i bestselling beauty proizvoda.

Foto: Instagram (savvan.ritu),Dove, Kiehl’s, L’Occitane, Nivea, Ziaja

Krema za ruke koja će vaše ruke spasiti ove zime

Učitati još
Zatvori