Ovaj najnoviji gel za gušće obrve dolazi u svim nijansama koje bi vam mogle zatrebati

Ovaj najnoviji gel za gušće obrve dolazi u svim nijansama koje bi vam mogle zatrebati

Savjeti za uređivanje obrva koje možete naći online reći će vam da bi vaše obrve trebale biti sestre, ali ne i blizanke. No, ako vaše obrve izgledaju kao otuđeni treći rođaci nakon desetljeća čupanja ili ste možda među onima kojima obrve jednostavno ne rastu, vjerojatno ste u potrazi za savršenim proizvodom koji će vam pomoći postići look punijih i gustih obrva. U tome vam definitivno može pomoći najnoviji Kosas Air Brow gel.

Kosas Air Brow gel sadrži sastojke koji potiču rast obrva

Uz olovku za obrve, ovaj clean beauty brend upravo je lansirao volumizirajući gel prožet aktivnim sastojcima koji se inače nalaze u proizvodima za njegu kose. Uz njih se promiče zdravlje i gustoća dlačica. Ricinusovo ulje, pantenol, provitamin B5 i biotin glavni su sastojci i oni dugoročno potiču rast obrva. No, vaše obrve će izgledati gušće i odmah nakon nanošenja zahvaljujući mikrovlaknima na biljnoj bazi u svojoj formuli. Sužena spoolie četkica omogućuje preciznu primjenu od unutarnjeg do vanjskog kuta obrva, bez prelijevanja i preslikavanja proizvoda na kožu. Rezultat su voluminozne obrve svaki put. Uz to, nakon što se osuši, ovaj gel ne ostavlja onaj nepoželjan osjećaj težine i suhoće.

Iako su proizvodi za obrve evoluirali u posljednjih nekoliko godina, još uvijek može biti teško pronaći pravu nijansu koja pristaje uz vašu boju kose – pogotovo ako ste crvenokosa, tamna brineta ili prirodno sijeda. Kosas je kreirao sve nijanse koje bi vam mogle zatrebati. Tako ćete bez problema naći savršenu boju čak i ako ste, primjerice, prirodna brineta koja boji kosu tamnijom bojom. Naime, tada bi potraga za tamno smeđim gelom za obrve s hladnim podtonom mogla biti komplicirana. Neke nijanse su previše sive, dok su druge previše plave i već naginju crnoj boji. Kosas tamna smeđa je savršena, bogata tamno smeđa s neutralnim podtonovima. Tako ćete bez problema naći i bilo koju drugu kombinaciju koja bi vam mogla zatrebati te više nećete morati brinuti o tome jesu li vam obrve savršeno oblikovane i guste jer ćete postići taj look u trenu kad god poželite.

Kosas Air Brow gel za obrve možete kupiti ovdje.

Foto: Instagram, Nordstrom

Učitati još
Zatvori