Tehnika uređenja obrva kojom su sve žene oduševljene

Tehnika uređenja obrva kojom su
sve žene oduševljene

Ženama koje su naučile većinu toga o make upu, danas je vrlo dobro poznato da dobrog looka nema bez lijepo uređenih i definiranih obrva.

Za obrve se često kaže da su okvir očiju i lica i doista je tako, što ćete i same lako zamijetiti u trenutku kada istaknete svoje obrve i primijetite transformaciju.

Zato ne čudi da je grana beauty industrije koja se bavi upravo obrvama danas multimilijunski i vrlo živahan biznis, iz kojeg nam stalno pristižu zanimljivi noviteti – od proizvoda s kojima možemo same postići određeni ‘brow look’ do tretmana koje provodi vrhunski stručnjaci u ovom području.

Tako smo se unazad nekoliko godina već upoznale s threadingom i microbladingom, a tretman koji se pojavio još prošle godine i kojem u 2021. predviđaju apsolutnu kulminaciju popularnosti zove se brow lamination.

Što je to Brow lamination?

Ukratko, tretman je nešto poput trajne za vaše obrve i garantira uređene, začešljane, voluminozne i dugotrajne obrve, koristeći samo vaše postojeće dlačice. Ovo nam je već na prvu djelovalo vrlo intrigantno, pa smo se za više informacija obratile stručnjakinji Manueli Picard i vlasnici omiljenih zagrebačkih brow barova koji nose njeno ime. Više o metodi otkrila nam je u nastavku!

“Brow Lamination ili Brow Lift jedan je od naših najpopularnijih tretmana posljednjih godinu dana. Otprilike istovremeno kada je to počeo biti trend u svijetu, počeo je i kod nas, pa svakako mogu reći da ne kasnimo za ostatkom svijeta kada je riječ o trendovima uređenja obrva”, otkriva nam Manuela.

Manuela Picard o ovoj hit metodi

  • Kakav je vaš osvrt na ovu metodu, daje li stvarno rezultate?

Ovo je definitivno novitet koji neće nestati jer ima veliki broj benefita. Možda nije za svakoga, ali većina naših klijentica (i celebrity klijentica) su oduševljene iz nekoliko razloga:

– od zaista slabih, jako tankih obrva može se postići punoća i jako lijepo oblikovane obrve, i to bez potrebe za dramatičnijim tretmanima kao što je microblading. 

– izvrsno izgleda kada se radi preko već malo izblijedjelog microbladinga ili puder obrva jer daje 3D efekt i još bolji izgled punoće, a već izblijedjeli permanentni make up na obrvama dobiva novu svježinu

– obrve se tijekom postupka mogu i ne moraju bojati bojom za obrve – kada želimo dobiti prirodnu boju, ili kanom – kada želimo jaču dramatičniju boju koja traje

Kako bi Brow Lamination duže trajao i svaki dan izgledao odlično, preporučamo da ga navečer njegujete uljem za obrve (SO Henna), ili arganovim, kokosovim i sličnim uljem, a ujutro ih počešljate maskarom za obrve kako bi stajale perfektno cijeli dan.

Kako izgleda brow lamination, pogledajte u ovom videu:

Cijena tretmana u Manuela Picard Brow Barovima (Avenue Mall, Gajeva 8 i Centar Cvjetni):

BROW LIFT S BOJOM – 250 kn

BROW LIFT S KANOM – 300 kn

Koje tretmane uređenja obrva Hrvatice najviše vole?

  • Koji su tretmani uređenja obrva najveći hit kod Hrvatica trenutno – koje usluge vaše klijentice najviše biraju u brow baru?

S obzirom na nošenje maski, obrve i oči dolaze do izražaja više nego ikad prije pa se i tretmani za obrve i trepavice traže najviše… Kao i dobre kreme oko očiju 🙂

Na prvom mjestu je threading obrva – oblikovanje obrva koncem, sa bojanjem bojom za obrve ili kanom… Brz tretman kojeg svaka žena može napraviti u pauzi za ručak.

Lash Lift i Brow Liaminacija su drugi najpopularniji tretmani, ekstenzije trepavica su još uvijek popularne, no primijetili smo da se manje traže, i da je sada Lash lift daleko popularniji (i ekonomičniji) tretman jer duže traje (6-8 tjedana, dok ekstenzije moraš filati svaka 3 tjedna).

 Osim toga, događa nam se jedan trend minimalizma trenutno… Lijepo uvijene trepavice u kombinaciji sa dobro savršeno – nesavršeno oblikovanim obrvama (threadingom i Brow Lamination tretmanom) trenutno su najveći hit koji žene obično rade zajedno u jednom tretmanu.

  • Često se traže efikasni načini popunjavanja obrva, pogotovo kod onih žena koje su svoje obrve previše počupale ili su im prirodno rijetke – koja je vaša preporuka za žene koje žive brzo, dinamično i nemaju vremena ni strpljenja za svakodnevno iscrtavanje olovkom ili sjenčanje? 

Ako žene žele permanentnije rješenje za obrve, puder obrve tj. lagano permanentno sjenčanje obrva je veliki hit – traje 1-2 godine, ovisno o vrsti kože, masnije trebaju češće korekcije, dok suhe trebaju manji broj korekcija. No čak i kada se žene odluče na permanentnije rješenje, mjesečni ”grooming” u smislu threadinga obrva i bojanja dlačica se i dalje preporuča kako bi se dobio odličan, uredan 3D efekt obrva.

Microblading pomalo gubi na popularnosti i zamjenjuju ga puder obrve jer izgledaju daleko nježnije i prirodnije.

Foto: Manuela Picard, IMaxTree

Učitati još
Zatvori