Kolekcija Lancôme x Chiara Ferragni je sve što želimo ovog ljeta

Chiara Ferragni definitivno je najuspješnija influencerica na svijetu koju na Instagramu prati više od 16 milijuna ljudi – ima vlastitu modnu liniju, a iza nje su i brojne suradnje. Jedna od posljednjih je kolekcija nastala s kozmetičkim brendom Lancôme. Make up suradnja došlaje taman na vrijeme, za nadolazeće toplo razdoblje, a izgleda odlično! Kolekcija Lancôme x Chiara Ferragni dolazi u ružičastoj boji s prepoznatljivim ružičastim očima.

Savršena kolekcija za dan i noć

One su postale zaštitni znak, kako modne linije Chiare Ferragni, tako i svake njezine suradnje. Chiara je velika ljubiteljica kozmetike s Lancômeovim potpisom pa je i u rujnu, na svojem vjenčanju s pjevačem Fedezom, Diorovu vjenčanicu upotpunila njihovim make upom.

@chiaraferragni

Nova se kolekcija sastoji od palete sa sjenilima, rumenilima i sjajilima, maskare i ruža. Kultna maskara Hypnose Drama dolazi u limitiranom izdanju u ružičastoj boji s prepoznatljivim očima.

Paleta se sastoji od 13 različitih boja: 1 sjajila za usne, četiri ruža, četiri sjenila, jednog rumenila i tri highlightera, odnosno sadrži sve ono što vam treba za savršen make up, bilo da se radi o dnevnom ili večernjem izdanju.

Za kraj, tu su genijalna sjajila i ruževi u zasebnim pakiranjima. Ruž  L’Absolu Mademoiselle Shine dolazi u tri nijanse: Positive Attitude, Independent Woman i Kinda Flirty, kao i sjajila za usne L’Absolu Mademoiselle Shine Lacquer: Girl Next Door, Power Talk i Sweet Mom.

Foto: Instagram, Lancome x Chiara Ferragni

0